Stiri: IT&C

Okazii.ro oferă posibilitatatea plăților în rate, fără dobândă

23.07.2014

Okazii.ro și Garanti Bank au lansat un parteneriat, prin care userii site-ului au posibilitatea să folosească un nou sistem de plată. Cei care dețin cardul de credit Bonus Card de la Garanti Bank pot achiziționa produse în trei rate lunare, fără dobândă.

În acest sistem sunt incluse mai mult de 120.000 de produse cu prețuri de peste 100 de lei, din principalele categorii de pe Okazii.ro: Fashion & Beauty, Telefoane mobile, Computere și electronice, Jocuri video, Muzică, Universul copiilor, Librărie, Artă și obiecte de colecţie, Casă și grădină, Sport și Auto-moto, piese, accesorii.

Ne bucurăm să oferim utilizatorilor Okazii.ro posibilitatea de plată cu cardul în rate fără dobândă, împreună cu Garanti Bank. Este un serviciu pe care ni l-au solicitat atât vânzătorii, cât şi cumpărătorii noștri, așadar ne-am dorit să venim în întâmpinarea acestor nevoi reale. Într-o primă etapă, serviciul va fi disponibil pentru un număr de peste 120.000 de produse – a declarat Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Noul parteneriat face parte din strategia noastră de a oferi clienților acces la cât mai multe servicii și produse din domeniile lor de interes prin intermediul cardului de credit Bonus Card. Sistemul flexibil de rate fără dobândă oferă oricărui client Okazii.ro posibilitatea de a achita produsele dorite în condiții avantajoase – a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank.

Toate produsele achiziționate în rate beneficiază de Garanția de Livrare.