Slide

Stiri: Retail

Okazii.ro: Peste 200.000 produse la promoţie de Black November

16.11.2014

Cel mai mare site de comerț online din ţara noastră, Okazii.ro, a anunţat că în timpul campaniei Black November, care se desfășoară în perioada 3-30 noiembrie 2014, pot fi cumpărate cu reduceri de preț de până la 60 % peste 200.000 de produse.

Categoriile incluse în promoţii sunt Fashion& Beauty, Telefoane mobile, Auto-moto, Computere și electronice, Jocuri video și muzică, Universul copiilor, Librărie, Sport, Artă și obiecte de colecție, Casă și grădină.

„Consecvența în aplicarea politicii de creștere a valorii serviciilor și a satisfacției utilizatorilor a confirmat: cu peste 3 milioane de produse la vânzare, Okazii.ro rămâne cel mai mare site de comerț online din România. Anul acesta pe Okazii.ro, utilizatorii beneficiaza de o perioadă prelungită de reduceri de preţuri si de noi oportunități pentru încheierea unor tranzacții avantajoase”, au anunţat reprezentanţii companiei.

În plus, Okazii.ro include cele mai bune oferte selecționate în parteneriat cu vânzători independenți din România și cu principalele magazine online din cadrul platformei.

Promoţiile din această perioadă sunt completate pe și de alte avantaje, cumpărătorii putând cumpăra un număr mare de produse cu livrare gratuită sau cu plata în rate fixe fără dobândă.

“Pe lângă reducerile substanțiale de preț, pentru noi sunt prioritare siguranța tranzacțiilor și diversificarea ofertelor, iar eforturile noastre pentru campania Black November s-au concentrat în aceste direcții.”, spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Astfel, Okazii.ro a dezvoltat noi mecanisme pentru creșterea calității mediului de tranzacționare, printre care se numără îmbunătățirile aduse serviciului Garanția de Livrare care a devenit un instrument complet de protecție atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători.