Stiri: Retail

Okazii.ro sărbătorește 16 ani de la lansare

18.04.2016

Site-ul Okazii.ro sărbătorește 16 ani de activitate, luna aceasta. Este un moment special, marcat și de faptul că platforma deţine cele mai multe produse aflate la vânzare, numărul acestora depășind în prezent 4 milioane.

În 2000, Okazii.ro s-a lansat ca un proiect de comerț online, construit dupa modele deja existente, având la vânzare articole second hand. Scopul său era crearea unei comunități care să-i reunească pe vânzătorii și cumpărătorii interesați de comerțul online. Au urmat ani de muncă susținută, dublată de creativitate, pentru realizarea unui concept propriu, capabil să facă față schimbărilor dintr-o piață cu evoluții imprevizibile.

“Okazii.ro este un marketplace uriaș, cu peste 4 milioane de produse, care a avut anul trecut 62 de milioane de vizite. Dorim să le mulțumim tuturor utilizatorilor nostri – vânzători și cumpărători – alături de care acest proiect a crescut în mod constant. Mulți utilizatori sunt aici încă de la început, lucru care ne onorează și ne determină să continuăm eforturile de a dezvolta noi instrumente prin intermediul cărora să le putem oferi cele mai bune condiții de tranzacționare”, spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Dupa 16 ani Okazii.ro este o platformă complexă și dinamică, în care își desfașoară activitatea zeci de mii de vânzători și magazine online, înregistrând tranzacții cu produse a căror valoare totală ajunge la milioane de euro în fiecare lună.

În momentul de faţă, Okazii.ro este un proiect matur, cu o poziție dominantă în piață, care le oferă cumpărătorilor posibilitatea să găsească milioane de produse noi. Este rezultatul unei strategii care susține deschiderea și dezvoltarea magazinelor online pe Okazii.ro, prin atragerea vânzătorilor dedicați și profesioniști. Rezultatul este vizibil: peste 90% dintre produsele aflate în prezent pe site provin de la acești vânzători.

Modernizarea platformei pentru magazine a fost unul dintre punctele cheie ale dezvoltării Okazii.ro. În prezent orice vânzător are posibilitatea de a-și deschide imediat propriul magazin online. Produsele pot fi adăugate simplu și există optiuni de import automat, pentru vânzătorii cu foarte multe produse. De asemenea, platforma pentru magazine oferă oportunități de a vinde imediat, datorită instrumentelor diversificate și eficiente de promovare.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este unul dintre cele mai vechi site-uri de comerț online din România, care conectează lunar milioane de cumpărători și vânzători.