Stiri: Companii

Okazii.ro: Tranzacţiile au avansat în 2013 cu 20%

27.01.2014

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 8 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2900

Volumul de tranzacţii al Okazii.ro a crescut anul trecut cu 20%, comparativ cu 2012. Avansul a fost susţinut de dublarea numărului de produse disponibile. Reprezentanţii companiei estimează că în acest an creşterea va continua.“În 2014 ne aşteptăm la o creştere de aproape 25%.”, a declarat Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce deţine Okazii.ro.

Anul trecut, pe site au fost scoase la vânzare 2,8 milioane de produse noi şi second hand.

Dintre produsele de pe site, 67% au fost noi şi 33% produse second hand.

Cele mai multe tranzacţii s-au realizat în Bucureşti şi Ilfov. Pe locul al doilea se situează judeţul Cluj, urmat de Timiş şi Iaşi.

De asemenea, foarte multe tranzacţii au fost efectuate şi în judeţele Prahova şi Constanţa.

Printre cele mai cumpărate produse se numără telefoanele mobile, dar şi articolele de îmbrăcămite şi încălţăminte.

“Okazii.ro a devenit dintr-un site de produse second hand un mall cu magazine, oferind produse noi la preţuri atrăgătoare. Suntem cea mai mare platformă de e-commerce din România, ne caracterizează siguranţa oferită utilizatorilor, diversitatea de produse, preţurile foarte bune pentru o gamă variată de produse şi numărul mare de vânzători cu experienţă din cadrul platformei ce formează o comunitate bine conturată.”, mai adaugă Radu Sitaru.