Stiri: Companii

Oltchim îşi întrerupe activitatea în perioada 1-11 septembrie 

20.08.2018

Activitatea companiei Oltchim va fi întreruptă total în perioada 1-11 septembrie, pentru efectuarea reviziei generale, a anunțat compania. Vânzările de produse nu vor fi afectate, societatea având stocuri suficiente pentru acoperirea obligaţiilor contractuale.

„Oltchim SA anunţă că revizia generală programată pentru acest an urmează a se derula în perioada 1-11 septembrie. În această perioadă, activitatea de producţie va fi întreruptă total în vederea realizării lucrărilor de mentenanţă, inspecţiilor tehnice şi verificărilor specifice unei revizii generale”, au afirmat  reprezentanții companiei, într-un raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Oltchim mai precizează că lucrările sunt realizate, în raport de specificul lor, atât cu firme specializate cât şi cu forţa de muncă proprie, iar bugetul este alocat din surse proprii.

„Activitatea comercială de vânzări produse nu va fi afectată, societatea având stocuri de produse finite care acoperă integral obligaţiile contractuale din această perioadă”, conform companiei.