Olympus România are un nou director comercial

20.04.2017

Producătorul de lactate Olympus România l-a numit pe Athanasios Giannousis în funcția de director comercial, funcţie din care va conduce planurile de dezvoltare ale companiei în ţara noastră. Acesta îl înlocuiește pe Ilias Pliatsikas, care va continua să facă parte din Grupul Olympus-Tyras, în Grecia.

Noul director comercial deţine o experienţă de peste nouă ani în industria internațională de FMCG, ocupând anterior poziții manageriale atât în cadrul Olympus Grecia, cât și în România, în calitate de manager producție și director de vânzări. Cariera și proiectele sale de succes includ identificarea de noi oportunități de piață, inovații și dezvoltări de produs, precum conducerea operațiunilor de vânzări.

„Suntem încântați să anunțăm numirea lui Athanasios Giannousis, care face parte din familia Olympus de foarte mult timp, în funcția de director comercial. Cu o prezență puternică pe piața din România, Olympus a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, care necesită încredere și menținerea, în același timp, a celor mai înalte standarde în ceea ce privește experiența consumatorilor”, a declarat Stergios Sourlis, director comercial – Piețe Internaționale, Olympus-Tyras Group.

În urma plecării lui Ilias Pliatsikas în Grecia, poziția de director general în cadrul Olympus România este ocupată de Athanasoulas Georgios, care va conduce planurile de dezvoltare ale fabricii și producției. Având peste 16 ani de experiență în industrie, Georgios a ocupat anterior funcția de manager producție și achiziții în cadrul altor fabrici din grup, în Grecia.

“Sunt mândru să fi contribuit la poziționarea Olympus România drept unul dintre cei mai importanți jucători din industria lactatelor din România, și după șase ani în care am urmărit misiunea noastră de a livra consumatorilor produse lactate de înaltă calitate, voi continua acest lucru dintr-un rol strategic în cadrul grupului. Sunt încrezător că Olympus România își va continua expansiunea la nivel local. Îi urez mult succes lui Athanasios în noul său rol”, a declarat Ilias Pliatsikas.

 

 

Citiți și despre: