Stiri: Energie

Statii incarcare masini electrice OMV Petrom si Eldrive

Decizie importantă luată de OMV Petrom!

30.08.2019

OMV Petrom semnătură electronică. Cmpania a anunțat că a implementat semnătura electronică pentru contractele de carburanţi pentru clienţii persoane juridice. Așadar, procedurile vor fi complet digitalizate.

OMV Petrom semnătură electronică. Ce spune conducerea companiei?

”Semnarea electronică a contractelor, în format digital, fără a mai fi necesară trimiterea lor prin poştă ne permite să reducem timpul de contractare de până la 20 de zile, la o singură zi. În plus, eliminarea documentelor pe hârtie contribuie la reducerea impactului asupra mediului şi aduce economii de costuri cu tipărirea şi transmiterea documentelor”, a declarat Adrian Nicolaescu, VP Product Supply & Sales East.

OMV Petrom semnătură electronică. Lemn economisit

Aproximativ 32.000 de kilograme de lemn şi 700.000 de litri de apă pot fi economisiţi anual, prin reducerea cantităţii de hârtie folosită în semnarea şi derularea contractelor.

Soluţia de semnătură electronică este furnizată de DocuSign. Este vorba de cea mai cunoscută companie din domeniu la nivel global şi a fost implementată în OMV Petrom din vară.

OMV Petrom semnătură electronică. Servicii digitale

Semnătura electronică completează gama de servicii digitale pentru clienţii de carburanţi persoane juridice, alături de:

  • facturile electronice
  • platformele online dedicate

Serviciile de facturare electronică pentru clienţii persoane juridice ai OMV Petrom, pe segmentul carburanţi sunt disponibile încă din anul 2013. În prezent, 90% dintre clienţi folosesc acest sistem, eliminându-se necesitatea tipăririi, transmiterii şi arhivării în format fizic a documentelor.

OMV Petrom semnătură electronică. Platforma online dedicată

Clienţii persoane juridice mai au la dispoziţie platforme online dedicate. De exemplu, clienţii care achiziţionează carburanţi angro pot iniţia comenzi online prin intermediul platformei Business Portal şi sunt notificaţi cu privire la statusul acestora prin e-mail şi SMS. Iar companiile care administrează flote auto şi utilizează cardurile de carburanţi OMV şi Petrom au la dispoziţie o platforma dedicată – Fleet Online Service, care permite monitorizarea consumului şi gestionarea portofoliului de carduri.

Citește și Vacanță în septembrie 2019. Unde găsim cele mai bune oferte de avion și hoteluri?