One Herastrau Towers

One Herăstrău Towers obține pre-certificarea Green Homes

10.02.2020

One Herăstrău Towers a obținut din partea Romania Green Building Council pre-certificarea Green Homes, care marchează norme de perfomanță și sustenabilitate superioare pentru locuințele verzi. Această certificare se înscrie în linia de business asumată de dezvoltator, aceea de a oferi proiecte costruite la standarde extrem de ridicate, prietenoase cu mediul, eficiente energetic și sustenabile.

One Herăstrău Towers, un proiect cu funcțiune mixtă

One Herăstrău Towers este un proiect cu funcțiune mixtă ce aduce laolaltă toate facilitățile necesare unui ansamblu multifuncțional:

  • locuințe
  • birouri
  • spații comerciale
  • spații comune destinate relaxării

One Herăstrău Towers. Un proiect de regenerare urbană

Situat în zona de nord a Bucureștiului, pe Str. Nicolae Caramfil și dezvoltat de One United Properties, One Herăstrău Towers este un proiect ce se încadrează în noua generație de proiecte imobiliare multifuncționale pe care compania le dezvoltă în București. Este, totodată, un proiect de regenerare urbană, ridicat pe locul unei clădiri abandonate, demolate de către dezvoltator și care va aduce valoare adăugată, atât viitorilor rezidenți, cât și întregii comunități a orașului.

Ce spune coordonatorul GREEN HOMES România?

„One United Properties s-a angajat să îndeplinească cerințele de sustenabilitate ale programului GREEN HOMES care combină certificarea cu beneficiile unei ipoteci preferențiale pentru locuințele verzi, în proiectul One Herăstrău Towers. Acest program este recunoscut la nivel internațional și asigură cumpărătorii că primesc costurile, calitatea și beneficiile pentru sănătate ale unei case ecologice”, spune Elena Rastei, coordonator GREEN HOMES, Romania Green Building Council.

Proiectat de echipa biroului de arhitectură X Architecture & Engineering, coordonată de Arh. Marius Călin, One Herăstrău Towers va fi format din trei zone:

  • baza clădirii, cu funcțiuni comerciale și birouri de 5.055 mp (7 spații comerciale și 6 spații de birouri).
  • cele două turnuri destinate celor 139 de unități locative
  • două niveluri de parcare

Din cele 139 de unități locative ale componentei rezidențiale a One Herăstrău Towers în acest moment doar 19 mai sunt disponibile.

Citește și Jerry’s Pizza se extinde! Unde a deschis compania cele mai noi unități?

 

 

 

 

Citiți și despre: