One United Properties sediu

One United Properties se mută într-un nou sediu

08.01.2020

One United Properties își mută sediul în parcul de afaceri One North Gate, în care a fost investit 1 milion de euro pentru reamenajare. Astfel, odată cu încheierea unui deceniu și după ce a petrecut mai mult de doisprezece ani în sediul aflat într-o vilă elegantă de pe Bulevardul Dacia, echipa One United Properties își centralizează toate operațiunile la One North Gate. Acolo, compania ocupă peste 15% din suprafața închiriabilă a proprietății.

One United Properties sediu. O destinație perfectă pentru companiile în creștere

„Ne-am propus să valorificăm potențialul extraordinar pe care One North Gate îl are și să demonstrăm că eficiența, flexibilitatea și certificarea BREEAM sunt calități care promovează acest parc de afaceri ca o destinație perfectă pentru companiile în creștere, în căutarea unei proprietăți de clasă A din proximitatea celui mai mare pol de birouri din București, unde își regăsesc partenerii și clienții. Noul spațiu în care își va desfășura activitatea echipa ONE este un mediu modern ce se încadrează în ultimele tendințe office și suntem convinși că reprezintă cadrul perfect pentru generarea unor idei și proiecte creative”, spune Mihai Păduroiu, CEO Divizia Office One United Properties.

One United Properties sediu. Lemon Interior Design

Spațiul în care echipa One United Properties va pune în practică noi proiecte a fost stilizat de Lemon Interior Design.

Așadar, compania fondată de Cristina Căpitanu și Elena Oancea semnează:

  • designul de interior
  • managementul de proiect al acestei amenajări speciale

Birourile One United Properties beneficiază de combinații de design dintre cele mai curajoase, obiecte de decor impresionante la nivel:

  • artistic
  • vizual
  • practic

„Refacerea spațiului care în mod normal ar fi durat cam jumătate de an ne-a luat două luni si jumătate, așadar a fost un efort de creație și implementare considerabil, dar plin de satisfacții. Am ales un stil modern, cald, cu accente contemporane și elemente statement, cu câteva puncte colorate care atrag atenția. Totodată, am folosit o îmbinare a obiectelor office cu cele de wellbeing”, a declarat Elena Oancea, partener Lemon Office Design.

One United Properties sediu. O investiție de 1 milion de euro

În total, peste 1 milion de euro a fost investit într-un proces de retehnologizare și un nou concept de lobby și spații comune pentru One North Gate și transformarea acestuia într-un birou de ultimă generație. Acesta oferă un spațiu de lucru modern, ce integrează în zona office elemente wellness, dar și cea mai nouă tehnologie pentru cei care lucrează acolo. Investiția în retehnologizare vizează certificarea parcului de afaceri One North Gate în sistemul BREEAM, țintind pentru ”BREEAM Excellent”.

Noul concept al lobby-ului, al curții interioare și al spațiilor comune pune accent pe dezvoltarea unor zone de socializare și relaxare. Acesta este semnat tot de echipa Lemon Interior Design, cunoscută pentru proiectele inovatoare pe segmentul rezidențial de lux.

Parcul de afaceri One North Gate

Parcul de afaceri One North Gate este localizat în centrul zonei Metropolitane a Bucureștiului. Acesta se află în imediata apropiere a mall-ului Promenada și a stațiilor de metrou Aurel Vlaicu și Pipera (Bd. Dimitrie Pompeiu). Având o suprafață totală închiriabilă (GLA) de 23.000 mp în două corpuri de clădire și 504 de locuri de parcare, One North Gate oferă spații de birouri funcționale și eficiente în zona cu cea mai rapidă dezvoltare a Capitalei.

Citește și Economia mondială 2020: Ritmul de creștere va fi modest

 

 

 

 

Citiți și despre: