Stiri: Social

OPERA FANtastica

OPERA FANtastica: Brigitta KELE, invitata specială din 29 ianuarie 2019

23.01.2019

OPERA FANtastica. Pe data de 29 ianuarie 2019, de la ora 18:00, iubitorii şi cunoscătorii în devenire ai muzicii clasice sunt aşteptaţi la Muzeul Colecțiilor de Artă (Calea Victoriei 111) pentru o nouă ediţie a seratelor muzicale OPERA FANtastica. Evenimentele sunt inițiate și moderate de Luminița Arvunescu în colaborare cu „Asociaţia pentru Muzică, Artă şi Cultură”.

Invitata acestei serate – găzduite de Muzeul Colecţiilor de Artă – este soprana Brigitta KELE – prestigioasă reprezentantă a Noii generaţii de artişti lirici din România şi o artistă cu splendide succese în plan internaţional.

Luminiţa Arvunescu va dialoga cu Brigitta KELE, ca de obicei, atât pe subiecte de biografie personală, cât şi pe teme muzicale.

OPERA FANtastica. Program muzical

Seara va mai cuprinde un program muzical, pe care Brigitta Kele îl va susţine avându-i parteneri pe apreciatul bariton Iordache BASALIC şi pianista Luminiţa BERARIU.

Intrarea este liberă. Rezervarea locurilor este obligatorie și se poate face la office@musicarte.ro.

OPERA FANtastica. Un mare succes

”Pasionată de lumea spectacolului de operă, Luminiţa Arvunescu şi-a dorit să adune în jurul proiectului său, pe de o parte, artiştii de operă – spre a le iscodi memoria şi a le afla pildele personale – iar, pe de altă parte, câţi mai mulţi spectatori ai teatrului liric; genericul ales, OPERA FAN (tastica), indicând foarte precis această dublă adresare: către un public – „fan de operă” şi către acei artişti care fac din Operă un tărâm „fantastic”. Dacă şi-a atins scopul? Da! Seratele OPERA FANtastica bucurându-se de un mare succes la public şi recuperând multe dintre absenţele artiştilor noştri – deveniţi, mai bine cunoscuţi peste hotare decât în propria ţară”, au anunțat organizatorii evenimentului.

Proiectul Seratele OPERA FANtastica le-a readus în faţa publicului iubitor de operă bucureştean, pe sopranele:

  • Nelly MIRICIOIU (stabilită la Londra )
  • Laura TĂTULESCU (stabilită la Munchen),
  • mezzosoprana Roxana CONSTANTINESCU (stabilită la Paris)
  • Leontina VĂDUVA sărbătorind 30 de ani de la debutul său internațional.

Citește și Comper 2019 subiecte matematică. Anunțul organizatorilor