Stiri: Energie

Servicii externalizate OMV Petrom SA

OMV Petrom îşi externalizează unele operaţiuni

02.10.2020

Operaţiuni OMV Petrom. Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care OMV Petrom SA externalizează către  J. Christof E&P Services S.R.L. și Christof Private Firefighting Services S.R.L unele operaţiuni şi servicii generale de suprafață, conexe activităţilor de extracţie şi producţie a petrolului şi gazelor naturale, împreună cu activele şi angajaţii care le deservesc.

Operaţiuni OMV Petrom. Procedură de Achiziție

OMV Petrom a organizat o Procedură de Achiziție pentru cumpărarea de servicii de suprafață și transport, servicii de operare și mentenanță minoră, servicii de pompieri și salvare, servicii de operare în teren, servicii de operare în facilități, servicii de operare în facilități de tratare pentru cinci loturi din România:

  • Zona de Producție Oltenia
  • Zona de Producție Muntenia Vest și Zona de Producție Moesia
  • Zona de Producție Muntenia
  • Zona de Producție Moldova
  • Zona de Producție Crișana

Operaţiuni OMV Petrom. Ce companie a câştigat licitaţia?

Consorțiul format din J. Christof E&P Services S.R.L. și Christof Private Firefighting Services S.R.L. a fost desemnat drept ofertantul cel mai bine clasat pentru primele două loturi licitate (Zona de Producție Oltenia și Zona de Producție Muntenia Vest și Zona de Producție Moesia), urmând să semneze cu OMV un acord-cadru.

Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citeşte şi Cu cât au crescut salariile în prima jumătate a anului 2020?