Stiri: Retail

Program mall-uri noiembrie 2020.

Opt destinații de shopping în perioada reducerilor de iarnă

10.01.2017

Începutul anului este în mod tradițional o perioadă dedicată reducerilor de iarnă, când peste tot în Europa poți găsi prețuri avantajoase pentru o gamă variată de produse. Tripsta propune 8 destinații europene unde poți face cumpărături la cele mai bune prețuri, profitând de reducerile de iarnă, în același timp cu a te bucura de un city break plăcut.

„Dacă îți place îmbrăcămintea de designer și ești la curent cu ultimele tendințe, dar vrei să achiziționezi produsele la prețuri mai accesibile, atunci mersul la cumpărături în ianuarie, atunci când începe perioada reducerilor de iarnă, este ceea ce ar trebui să planifici”, precizează sursa citată.

Milano

În capitala modei, Milano, precum și în împrejurimi vei găsi magazine deosebite, dar și outlet-uri precum cel al fabricii Dolce & Gabbana care te așteaptă cu prețuri speciale în această perioadă. Aici reducerile de iarnă încep pe 7 ianuarie și durează 30 de zile.

Londra

Reducerile de iarnă din Londra au început deja în decembrie și vor dura până la jumătatea lunii ianuarie. Explorează Carnaby Street & Covent Garden, unde vei găsi atât branduri faimoase, cât și creații de designer.

Paris

Paris este o altă destinație perfectă pentru cei care caută produse de designer la prețuri accesibile. Vizitează Galeriile Lafayette & Champs-Elysées de la începutul lui ianuarie și până la mijlocul lui februarie pentru a descoperi ofertele sezonului parizian de reduceri de iarnă.

Barcelona

Dacă ești în căutarea unor prețuri avantajoase în destinații superbe și mai călduroase, o opțiune este Barcelona, unde reducerile de iarnă de la El Corte Inglès din Plaça Catalunya și multe alte magazine încep pe 7 ianuarie și durează până la începutul lunii martie.

Lisabona

De asemenea, poţi mergi în Lisabona, unde discounturile te așteaptă să le descoperi departe de magazinele din centrul orașului, în locurile în care merg localnicii – inclusiv outlet-urile din jurul Lisabonei unde poți descoperi adevărate afaceri. Reducerile de iarnă durează de pe 7 ianuarie până pe 28 februarie.

Amsterdam

Dacă te interesează produse trendy și moderne, există destinații care răspund cerințelor tale. Mergi în Amsterdam în special la centrul comercial Bijenkorf și în împrejurimile zonei Dam (centrul orașului), dat fiind că reducerile de iarnă încep în ianuarie.

Berlin

Sau alege Berlin – și mai specific Friedrichstraße – unde sezonul reducerilor de iarnă începe la finalul lui ianuarie și poți găsi multe oferte pentru produse ale designerilor internaționali, couture, modă contemporană, accesorii, cosmetice, bijuterii și multe altele.

Bruxelles

O altă opțiune potrivită pentru gusturi diferite este Bruxelles în zona Rue Neuve – Avenue Louise – Rue Dansaert. Sezonul reducerilor de iarnă durează de pe 2 ianuarie până pe 31 ianuarie, ofertele sunt foarte variate și au ca elemente centrale moda și design-ul – vei găsi ceva potrivit oricărui portofel și oricărei preferințe.