Stiri: Sanatate

Opticris a deschis un magazin în Plaza România

29.07.2015

Liderul de piață din domeniul opticii medicale autohtone deschide un magazin în Plaza România. Noul magazin Opticris se află la parter, lângă intrarea din bulevardul Timișoara, și ocupă o suprafață de 59,7 de metri pătrați. Cu ocazia inaugurării, clienții pot beneficiade reduceri de 30% și de consultații oftalmologice gratuite.

Campania promoțională de inaugurare a magazinului este valabilă până în data de 31 august 2015.

Opticris, parte a Grupului Cris, lider de piață în domeniul opticii medicale din România, este o companie 100% românească, ale cărei valori decurg din experiența acumulată de-a lungul a peste 20 de ani de activitate.

Grupul Cris deține singura fabrică de rame existentă în România, atât rame pentru ochelari de vedere, cât și de soare, realizate sub brandul CRIS. În prezent, producția de rame a grupului atinge o cotă impresionantă, acestea fiind comercializate în majoritatea magazinelor de optică din România, dar și la export.

„Știm că valoarea pe care o adăugăm în fiecare zi contractelor cu partenerii noștri garantează succesul de ambele părți, de aceea practicăm o politică de prețuri speciale și oferte exclusive. Suntem unic importator și producător al tuturor ramelor comercializate în rețeaua de magazine Opticris, iar acest lucru garantează un raport calitate/preț excelent”, afirmă reprezentanții Opticris.

Deschiderea Opticris face parte din strategia de modernizare a Plaza România.