Orange a lansat o platformă online de recrutare

06.10.2014

Orange a lansat o platformă online dedicată celor interesați să aplice la locurile de muncă disponibile în cadrul companiei. Noua platformă poate fi accesată pe ”orange.ro/jobs/”, iar în cadrul site-ului se pot regăsi informații în timp real despre joburile pentru care se fac angajări și o secțiune dedicată în care cei interesați își pot actualiza CV-ul printr-un upload în formatul pe care îl au la îndemână sau direct de pe profilul de LinkedIn. De asemenea, site-ul permite crearea unor liste preferate de joburi în urma cărora vor fi trimise notificări automate atunci când acestea au devenit disponibile sau înainte ca termenul limită de aplicare să expire.

De asemenea, tot prin intermediu platformei, candidații vor putea afla în timp real fiecare etapă în care se află, având parte de transparenţă şi rapiditate de-a lungul procesului de recrutare.

„Ne dorim să fim mereu în pas cu noile generații care folosesc din ce în ce maimult internetul pentru a-și găsi un job. În plus, întreg programul de digitalizare a sistemului de recrutare vine în sprijinul colegilor din departamentul de resurse umane care gestionează peste 150.000 de CV-uri și se întâlnesc cu peste 7500 de candidați anual.” a declarat Viorel Nedelcu, Resourcing Manager, Orange România.

În 2014, Orange România a primit pentru a doua oară certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute, fiind singura companie de telecomunicații din România care deține această certificare.

 

 

Citiți și despre: