Orange: Peste 1.100 de dispozitive mobile au fost reciclate pentru YouthBank

25.11.2014

Angajaţii Orange, împreună cu susţinători din cadrul comunităţii, au reciclat, în două săptămâni, 1.161 de telefoane și dispozitive mobile pentru a susține programul YouthBank al Asociației pentru Relații Comunitare (ARC). Acțiunea a făcut parte din inițiativa ”Săptămâna Voluntariatului”, proiect în cadrul căruia, în acest an, Orange a donat 3 euro către YouthBank pentru fiecare telefon și dispozitiv mobil reciclat.

„Orange încurajează adoptarea unui comportament responsabil faţă de mediu şi prin reciclarea telefoanelor. De aceea, sprijină proiecte de conștientizare și încurajează angajații, partenerii și publicul larg să adopte o astfel de atitudine. Anul acesta, pe lângă acțiunea de reciclare a telefoanelor mobile, compania a făcut un pas mai departe în implicarea comunitară, asociind acest proiect cu o acțiune de strângere de fonduri pentru a susține programul YouthBank și educația civică a tinerilor. Rezultatele proiectului se datorează angajaților Orange, partenerilor și publicului larg, tuturor celor care s-au alăturat acestei inițiative”, au afirmat reprezentanţii companiei, într-un comunicat de presă.

Cu sprijinul voluntarilor s-au strâns peste 3.200 de euro, sumă cu care vor fi finanțate anul viitor activităţile tinerilor liceeni care s-au implicat în proiect, respectiv YouthBank Mureş, YouthBank R eghin şi YouthBank Bucureşti.

Citiți și despre: