Stiri: IT&C

Orange România a primit certificarea Top Employer 2014

14.03.2014

Orange România a primit pentru al doilea an la rând certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute, fiind singura companie de telecomunicații din România care obţine acest titlu.

„Obţinerea certificării de Top Employer, pentru al doilea an consecutiv, demonstrează că preocuparea noastră de a face lucrurile la cele mai înalte standarde internaţionale continuă să aducă rezultate excelente. Suntem mândri că anul acesta am obținut certificarea de Angajator de Top în România, dar ne menținem și în elita angajatorilor recunoscuți la nivel european. La baza tuturor acțiunilor noastre stau valorile și cultura Orange și dorința de a ramâne un angajator ce asigură un mediu de lucru prietenos, stabil, transparent şi care oferă premisele unui viitor optimist pentru angajații noștri”, a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange România.

Institutul Top Employer certifică, la nivel global, excelența în privința condițiilor pe care angajatorii le creează pentru angajații lor. Printre elememntele luate în considerare în cadrul procesului se numără beneficiile primare, beneficiile secundare și condițiile de lucru, pregătirea profesională şi dezvoltarea carierei, precum și cultura organizaţională.

Astfel, certificarea primită de Orange România este o recunoaștere a calității programelor realizate în scopul dezvoltării unui mediu de lucru stabil și prietenos. În plus, sunt recunoscute proiectele de instruire, dezvoltare personală şi profesională dedicate angajaților, sistemul de beneficii inovator, precum și programele de responsabilitate socială corporativă.

„Unul din programele care a făcut diferența în procesul de analiză este programul de wellbeing și suport ergonomic pentru angajați. Scopul acestuia este de a menține un mediu de lucru plăcut și sănătos, de a oferi fiecărui angajat condiții propice de a-și desfășura activitatea la potențial maxim. Anul trecut, peste 1200 de angajați s-au bucurat de beneficiile acestui program”, au mai spus reprezentanţii Orange, într-un comunicat de presă.

Un alt program de dezvoltare profesională a angajaţilor realizat de compania este Orange Business School.

Lansat în urmă cu doi ani, programul este construit în jurul conceptului de auto-dezvoltare, ce oferă angajaților posibilitatea de a acționa în direcția propriei dezvoltări profesionale. Anul trecut, de exemplu, peste 580 de angajați Orange au participat la peste 100 de sesiuni de instruire, în cadrul acestui program.