Stiri: Companii

Orange România are un nou CEO

05.02.2016

Orange România va avea, începând cu data de 1 mai, un nou Chief Executive Officer, această funcţie fiind preluată de Liudmila Climoc, care la ora actuală este CEO al Orange Moldova. Compania a mai anunţat că Jean-Franҫois Fallacher îşi încheie mandatul ca Chief Executive Officer al Orange România şi dă curs unor noi oportunităţi la Orange Polonia.

„Ggrupul Orange o numeşte pe Liudmila Climoc, în prezent Chief Executive Officer la Orange Moldova, în rolul de CEO al Orange România. Julien Ducarroz, care deţine acum poziţia de Chief Commercial Officer la Orange România, este numit CEO al Orange Moldova”, se arată într-un comunicat de presă.

Liudmila Climoc, deţine o experienţă în domeniul telecomunicaţiilor de 19 ani. Acesta şi-a început cariera la Orange Moldova, unde în anul 2008 a fost promovată din poziţia de Chief Sales Officer în cea de Chief Executive Officer.

Sub conducerea sa, compania şi-a dublat baza de clienţi, la peste 2,6 milioane de clienţi astăzi, consolidând astfel leadership-ul puternic al Orange în Moldova.