Stiri: Logistica

Orar vara Blue Air

Orar vară Blue Air: Anunţul făcut de compania aeriană

29.05.2021

Orar vară Blue Air. Compania aeriană Blue Air a lansat orarul de vară 2022 cu reduceri de 22% la toate zborurile cu date de călătorie cuprinse între 27 martie – 29 octombrie 2022. Cursele sunt deja disponibile pentru rezervare. Pasagerii Blue Air pot descoperi în premieră destinaţiile următorului sezon estival, şi îşi pot rezerva bilete de avion pentru vacanţele anului 2022 la cele mai bune preţuri.

Orar vară Blue Air. 40 de curse noi pentru 2021

În ceea ce priveşte orarul de vară 2021, Blue Air a anunţat în luna martie a anului curent 40 de rute noi.

Începând cu orarul de vară 21, Blue Air va introduce 20 de rute noi din București, 15 rute noi din Cluj, 2 rute noi din Bacău și 3 rute noi de la baza sa din Torino. Noile destinații incluse în programul de vară sunt următoarele:

  • Din Bucuresti: ​​ Atena, Barcelona, Bari, Birmingham, Bologna, Catania, Frankfurt, Glasgow, Heraklion, Lisabona, Madrid, Munchen, Mykonos, Olbia, Praga, Rodos, Roma Fiumicino, Torino, Viena, Zakynthos
  • Din Cluj: ​​ Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, ​​Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino și Stuttgart.
  • Din Bacău: Atena, Larnaca
  • Din Torino: Cagliari, Palermo, Olbia.

Blue Air este o companie aeriană românească cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC). Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri. În plus, compania a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare. De asemenea, Blue Air este membră cu drepturi depline IATA.

Citeşte şi Zboruri charter Skiathos: Ce oferte a lansat AeroVacanţe?