Stiri: Companii

Oro Toro a deschis cel de-al 10-lea restaurant

19.10.2016

Oro Toro by Osho a anunţat deschiderea celui de-al 10-lea restaurant al reţelei, compania continuând expansiunea pe piaţa locală. Astfel, deschiderea celei mai noi locaţii, pe data de 14 octombrie în Vulcan Value Centre, este aniversară, reprezentând a 10-a inaugurare a unui restaurant Oro Toro. Noul restaurant are o suprafaţă de 140 metri pătraţi, integrând 45 de locuri pentru clienţii iubitori de burgeri şi este rezultatul unei investiţii de 120.000 euro.

„Deschiderea din centrul comercial Vulcan a creat 12 locuri de muncă, membrii noi dar şi personal care a început să lucreze cu noi din ziua zero, în 2014”, a afirmat Giorgos Malideros, prioprietarul Oro Toro.

Pentru acest an, se mai are în vedere deschiderea unei locaţii în Veranda Mall, această extindere în toate punctele geografice ale Bucureştiului reprezentând o confirmare a succesului acestui brand românesc. În ţară, s-au deschis deja două locaţii, la Braşov şi Timişoara, urmând tot mai multe noi locaţii în oraşele cu peste 150.000 de locuitori din ţară.

În plus, pe lângă bucureşteni, braşovenii şi timişorenii se bucură de conceptul acestui lanţ românesc de fast-food: carne de calitate, porţionată, maturată, preparată în măcelăria proprie, în sandvişuri sau într-o arie variată de burgeri, salate, “finger-foods”, cartofi prăjiţi, toate în regim service rapid, anunţă reprezentanţii Oro Toro.