Stiri: Finante

Centru servicii bancare

OTP Bank a lansat o nouă ofertă pentru pachetul OTP POS

02.07.2018

OTP Bank România a lansat o nouă ofertă promoțională pentru pachetul OTP POS. Astfel, în perioada 2 iulie – 31 august 2018, clienții care aleg acest pachet beneficiază de cea mai bună ofertă din piață: un comision de doar 0,35%, respectiv 0,45% la procesarea tranzacțiilor POS/ e-commerce, pe o perioadă de șase luni. Pachetul este destinat persoanelor juridice şi celor din categoria profesiilor liberale.

Comisionul de procesare a tranzacțiilor a fost redus cu 50% în primele şase luni de utilizare a terminalului OTP POS, ajungând la 0,35% (față de 0,70% standard) pentru rulaje lunare POS de minimum 10.000 de lei și la 0,45% (de la 0,90% standard) pentru rulaje POS mai mici de 10.000 de lei.

Banca pune la dispoziția clienților, prin acest pachet, și alte avantaje precum: instalarea și administrarea gratuită a terminalului POS cu tehnologie „contactless”, abonament OTPdirekt gratuit (Internet Banking, SmartBank, contact center şi alerte SMS) pentru un utilizator, comision zero pentru ordinele de plată intrabancare în lei realizate prin OTPdirekt, 10 ordine de plată interbancare gratuite pe lună, în lei, de maximum 50.000 de lei, realizate prin OTPdirekt.

„Pachetul OTP POS vine în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, oferindu-le servicii menite să le optimizeze încasările, să le faciliteze relația cu banca, dar și relația cu proprii clienți. În condițiile în care o bună parte din plăți se realizează prin intermediul cardului bancar – tendință ce se menține puternică în ultimii ani – noi le oferim comercianților un pachet integrat, cu servicii eficiente și calitative, din dorința de a le fi alături, în calitate de parteneri”, a declarat Adrian Chichiţă, Director Carduri, OTP Bank România.