Slide

Stiri: Finante

Rezultate OTP Bank 2020.

OTP Bank lansează Pachetul Start Up Hero

31.07.2018

OTP Bank România a lansat Pachetul Start Up Hero, un nou produs ce vine în sprijinul antreprenorilor aflați la început de drum, oferindu-le beneficii multiple în activitatea tranzacţională. Clienții persoane juridice care optează pentru acest pachet de produse şi servicii beneficiază de costuri zero în primele 12 luni.

Pentru a beneficia de noul pachet, antreprenorii trebuie să aibă mai puţin de 12 luni de activitate, un cont deschis la OTP Bank de maximum două luni şi să nu deţină un alt pachet de produse şi servicii.

Antreprenorii care aleg pachetul Start Up Hero se vor bucura, timp de un an, de zero comision de emitere și administrare a cardului de debit și zero comision lunar de administrare pentru toate conturile curente, indiferent de valută. În plus, în această perioadă nu se vor percepe comisioane pentru ordinele de plată intrabancare si interbancare în lei, prin Internet Banking, indiferent de valoare (cu excepția comisioanelor BNR/Transfond), pentru depunerile de numerar (lei/valută), pentru încasările intrabancare și interbancare prin virament, în conturile curente, și pentru plăți și remitere la încasarea cecurilor barate și a biletelor la ordin.

„OTP Bank România susţine antreprenorii la început de drum. Am lansat pachetul Start Up Hero, deoarece credem în puterile lor și vrem să le fim parteneri, încă de la primii pași. Astfel, le propunem un produs care să îi salveze de cheltuieli și să le permită să crească nestingheriți. Susținerea și consolidarea mediului de afaceri autohton reprezintă prioritățile OTP Bank, iar acest lucru se reflectă în produsele noastre. Start-up-urile de astăzi sunt viitoarele mari afaceri de mâine, iar o investiție în ele înseamnă, în fapt, o investiție într-o economie sănătoasă”, declară Roxana Hidan, Director Direcția IMM, OTP Bank România.