Rezultate OTP Bank 2020.

OTP Bank România lansează un nou produs bancar

20.07.2018

OTP Bank România a aunat că lansează Depozitul la Termen în lei constituit pe 7 luni, cu o dobândă promoţională de până la 3,20% pe an. Acesta produs bancar oferă cea mai bună dobândă de pe piață pentru acest termen la constituirea online prin serviciul OTPdirekt.

Clienţii băncii pot alege pentru constituirea unui depozit atât fizic, în orice sucursală OTP Bank, cât şi online, prin serviciul de internet banking, OTPdirekt. Persoanele care constituie depozitul prin OTPdirekt își cresc câștigurile cu 0,20%, astfel dobânda ajungând până la 3,20% pe an.

Pe lângă valoarea promoțională a dobânzii, clienţii persoane fizice beneficiază şi de zero comision de deschidere, administrare, lichidare a depozitului, respectiv de retragere numerar la scadenţa acestuia, indiferent dacă au constituit depozitul prin OTPdirekt sau la ghișeu.
De asemenea, cei care optează pentru constituirea depozitului la ghișeu, se bucură de o dobândă de 3% pe an.

„OTP Bank susține și încurajează comportamentul financiar responsabil şi face un pas important în stimularea economisirii în România, lansând o ofertă promoțională extrem de atractivă pentru depozitul la termen în lei constituit pe 7 luni, cu cea mai bunã dobândă de pe piaţă pentru termenul respectiv. Prin acest produs ne propunem să susţinem clienţii în realizarea planurilor lor de economisire, considerând acest obicei ca un semn de sănătate financiară personală cu efecte benefice atât asupra comunității, cât și asupra întregii societăți”, a declarat Mircea Gologan, Director Direcţia Managementul Produselor Persoane Fizice în cadrul OTP Bank România S.A.

Oferta promoţională este valabilă până la data de 30 septembrie 2018.

 

 

 

Citiți și despre: