Rezultate OTP Bank 2020.

OTP Bank România oferă sprijin financiar pentru fermieri

06.07.2018

OTP Bank România a anunţat că a semnat convenţia cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru sprijinirea beneficiarilor Schemei de Plată Unică pe Suprafaţa (SAPS), prin care beneficiarii eligibili pot obţine până la 80% din valoarea sumei calculate, conform adeverinţei eliberate de APIA, pentru desfăşurarea activităţilor curente.

Finanţările se oferă în condiţii de costuri avantajoase şi cu o structură de garanţii flexibilă, fără contribuţie proprie din partea clientului, în lei, pentru evitarea riscului valutar.

În plus, pe lângă produsul APIA SAPS, OTP Bank ca susţinător activ a clienţilor din domeniul agricol pune la dispoziţia acestora şi Creditul pentru dubla prefinanțare a subvențiilor APIA SAPS, o facilitate unică în acest moment în ţara noastră, care permite prefinanţarea în avans a subvenţiilor pentru doi ani, în baza adeverinţei emise de APIA.

Prin intermediul acestei facilitati, cei care activează în domeniul agricol pot beneficia în avans de maximum 160% din subvenţiile APIA SAPS, respectiv: 80% din valoarea subvenției cuvenite în primul an de finanțare, dar nu mai mult de 225.000 euro și 80% din nivelul subventiei ce urmează a se încasa în primul an de finanţare, dar nu mai mult de 125.000 euro. În plus, în cel de-al doilea an al creditării, suma finanţată acordată iniţial poate fi majorată, cu posibilitatea prelungirii facilităţii pentru o perioadă de 12 luni, iar dobânda se poate achita lunar, trimestrial sau anual, în funcție de prioritățile financiare ale clientului.

 

 

 

Citiți și despre: