Stiri: Finante

Masa monetară noiembrie 2022

OTP Bank România lansează un serviciu inovativ

21.09.2020

OTP Bank România a lansat un canal 100% digital pentru contractarea produselor OTP Bank, iar primul produs disponibil prin acest canal este Pachetul LeZero, care conţine cont curent în lei, card de debit Mastercard, Internet şi Mobile Banking cu costuri zero pentru utilizator, dacă sunt îndeplinite condiţiile necesare contractării acestui pachet.

OTP Bank România servicii noi. Strategia băncii

Lansarea canalului digital pentru achiziţia de produse OTP Bank reprezintă o etapă importantă a strategiei Apollo, prin care banca urmăreşte dezvoltarea prezenţei pe piaţa locală. Pachetul LeZero poate fi solicitat şi obţinut acum şi 100% online, din confortul propriului birou sau de acasă, fiind o soluţie modernă, adaptată la contextul actual în care distanţarea fizică este esenţială.

Ce spune conducerea OTP Bank România

„Strategia de dezvoltare a OTP Bank include în aceeaşi măsură extinderea prezenţei fizice în teritoriu, cât şi creşterea continuă în mediul digital. Recent am inaugurat un nou concept de agenţie, de tip cashless, iar acum venim în întâmpinarea clienţilor cu o soluţie modernă şi actuală, care include principalele instrumente de digital banking utilizate zi de zi. LeZero este astfel primul produs care poate fi contractat integral digital şi deschide calea pentru noi instrumente pe care le pregătim pentru clienţii noştri”, a declarat Roxana Hidan, director general adjunct, Coordonator al Diviziei Retail în cadrul OTP Bank România.

OTP Bank România servicii noi. Pachetul LeZero

Pachetul LeZero, cu cont curent în lei, card debit Mastercard, Internet şi Mobile Banking poate fi deschis în cinci paşi:

  • identificarea online, pentru care sunt necesare o fotografie a cărţii de identitate şi un selfie
  • completarea informaţiilor de ordin financiar
  • confirmarea pachetului ales şi furnizarea adresei de livrare a cardului
  • apel video pentru confirmarea identităţii
  • obţinerea certificatului digital calificat Certsign
  • semnarea contractului, electronic

Costul pachetului este zero pentru utilizator. Condiţia este ca acesta să încaseze cel puţin 1.200 lei lunar în orice cont curent deschis la OTP Bank. De asemenea, clientul trebuie să efectueze cel puţin o plată pe lună cu cardul de debit.

Citeşte şi Flanco deschide două noi magazine. Unde sunt acestea situate?