Stiri: Retail

Otter deschide primul magazin TEZYO din Praga

12.10.2017

Otter Distribution a anunţat că deschide primul magazin TEZYO din Praga și al doilea din Cehia. Cel mai recent deschis magazin multibrand se regăseşte, aşadar, în Centrum Chodov din Praga, unul dintre cele mai mari si vizitate si mall-uri din Praga.

„După succesul magazinelor din Viena (Austria) și Brno (Cehia) a venit momentul deschiderii TEZYO de la Praga, cel de-al treilea magazin TEZYO situat peste granițele țării”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Magazinul TEZYO reprezintă un flagship store și respectă structura comercială și de branding a magazinelor Tezyo din România, precum și selecția de branduri internaționale cu care ne-a obișnuit: Geox, Clarks, Epica, Otter, Le Colonel, Image, Le Coq Sportif, Bugatti si multe altele.

În plus, magazinul din Praga este primul din rețeaua TEZYO dotat cu un impresionant videowall.

Unitatea inaugurantă în Praga este al doilea magazin TEZYO din Cehia și al treilea deschis la nivel internațional.

„Vom continua proiectul de extindere regională având în vedere feedback-ul foarte bun primit din piață și la începutul anului viitor, în luna Martie vom deschide al doilea magazin din Austria, la Viena, în unul din cele mai mari centre comerciale.” a declarat Filip Schwartz, acționar și administrator al companiei Otter Distribution.

Analizând piețele regionale și potențialul lor, precum și faptul că acest concept de magazin este unul de success în Romania, echipa Otter are certitudinea că același concept se va mula și pe cererea de pe piețele regionale.

„Obiectivele noastre pentru piața regională au la bază o creștere organică. În mai puțin de 6 luni de la deschiderea primului magazin din Brno, Cehia, putem spune ca vânzările sunt peste așteptările și previziunile setate inițial. Planurile de extindere regională au la bază dorința de a face din brandul TEZYO unul internațional având în vedere potențialul oferit de piețele externe. Ne-am setat ca TEZYO să fie un jucător important pe piețele regionale și ne propunem ca în termen de 5 ani să ajungem în top 5 jucători pe zona retailului de încălțăminte atât în Cehia cât și în Austria.” spune Filip Schwartz, acționar și administrator al companiei Otter Distribution.

În ţara noastră, TEZYO este prezent în toate locațiile-cheie din marile orase, în marile centrele comerciale, având 18 magazine multibrand.