Stiri: Sanatate

Overmed intră în contract cu CASMB

30.07.2014

Overmed Medical Center organizează un program gratuit de depistare precoce a cancerului de col uterin pentru persoanele asigurate de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB). Campania se desfăşoară în perioada 25 iulie 2014 -25 octombrie 2014.

Astfel, Overmed Medical Center se numără printre centrele private care a intrat în relații contractuale cu CASMB, urmând să ofere consultații specifice specialităților obsterică și ginecologie, gratuit pentu persoanele asigurate, în condițiile prevăzute de hotărârea nr. 400/2014 pentru aprobarea pachetelor de servicii și a contractului – cadru care reglementează condițiile acordării asistenței medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii calendaristici 2014-2015.

În cadrul serviciilor acoperite de CASMB persoanele de sex feminin asigurate pot beneficia de ecografii, colposcopii, recoltări de analize și spitalizarea de zi cu toată gamă de proceduri aferente.

“Suntem entiziasmati și încrezători în această colaborare cu CASMB. Cu acest program venim în ajutorul femeilor asigurate de către CASMB care acum pot beneficia gratuit de servicii de specialitate pentru depistarea de cancer de col uterin și în cadrul unei clinici private, cum este Overmed Medica Center. Dorim să oferim experiențe la standarde înalte, printr-un mediu plăcut și împreună cu o echipă profesionistă, unită și care își desfășoară activitatea în slujbă pacientelor”, a declarat reprezentantul Overmed Medical Center, doctor Dan Secară.