Stiri: Logistica

P3 are un nou şef pentru România

24.08.2017

Dezvoltatorul de proprietăți logistice P3 a numit-o pe Sînziana Pardhan în funcţia de Country Head P3 în ţara noastră. Ea, care preluare recent funcția de Director de Achiziții al P3 România, va prelua noua poziție de la Blake Horsley, care a devenit Director de Dezvoltare al Grupului P3.

Sînziana Pardhan va coordona extinderea continuă a companiei în România, pe o piață considerată ca având un potențial ridicat datorită dezvoltării economice și a creşterii importanţei sale pe segmentul logistic din Europa.

„Sunt încântată să am această oportunitate de a conduce echipa de profesioniști a P3 pentru a crește împreună prezența P3 în piața de spații logistice din România, printr-o dezvoltare ambițioasă și sustenabilă a portofoliului nostru”, spune Sînziana Pardhan, Country Head P3 în România.

Numirea vine la doar trei luni după ce ea s-a alăturat echipei P3 în funcția de Director de Achiziții pentru ţara noastră. Având o experiență bogată în investiții, achiziții și vânzări, Sînziana Pardhan a lucrat timp de nouă ani pentru compania de real estate Colliers.

„O cunosc pe Sînziana de peste nouă ani și am avut ocazia să lucrăm îndeaproape timp de cinci ani. Sunt încântat că pot încredința conducerea biroului din România unui profesionist atât de bun”, declară Blake Horsley, Director de Dezvoltare al Grupului P3.

Acesta va coordona programul ambițios de dezvoltare a companiei, care include finalizarea de noi clădiri în cadrul parcurilor P3 existente, precum și construcția unei serii de noi parcuri logistice, pe măsură ce P3 se extinde în cele nouă țări în care este deja reprezentată și intră în noi teritorii.