Stiri: Logistica

P3 are un nou Senior Leasing & Development Manager pentru țara noastră

16.12.2016

Dezvoltatorul de spații de logistică P3 a numit-o pe Emilia Bocan în funcția de Senior Leasing & Development Manager pentru țara noastră. Aceasta se va ocupa de toate aspectele care țin de închirierea și dezvoltarea celor 305.000 m2 ai parcului P3 Bucharest, precum și de noile proiecte de investiții ale grupului în România.

Emilia Bocan deține o vastă experiență în domeniul real estate. Înainte să se alăture P3, ea a lucrat timp de trei ani la Colliers Romania și patru ani în cadrul Immofinanz Services Romania, unde a ocupat mai întâi funcția de Leasing Manager & Marketing Coordinator, fiind ulterior promovată în funcția de Senior Leasing Manager.

“Suntem foarte încântați că Emilia s-a alăturat echipei din România. P3 își continuă creșterea, iar Emilia va juca un rol important în acest sens, alături de restul colegilor. Noi, la P3, apreciem în mod deosebit pasiunea pentru domeniul în care activăm și dorința de dezvoltare profesională. Emilia Bocan întrunește aceste calități, având cunoștințe solide ale pieței imobiliare precum și abilități foarte bune de coordonare și managementul proiectelor”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 Romania.

Noul manager al  P3 a fost implicat în închirierea și managementul operațional a celor peste 300.000 m2 de spații de birouri și industrial din portofoliul Immofinanz, precum și dezvoltarea proiectelor industriale și de birouri ale investitorului în România.

“Sunt nerăbdătoare să îmi valorific experiența și cunoștințele acumulate în domeniul logistic pentru a le oferi cele mai bune servicii clienților noștri, jucând astfel un rol activ în planurile de creștere ale P3. Mă bucur să mă alătur uneia dintre cele mai dinamice companii din sectorul proprietăților logistice, aflat în plină expansiune”, a adăugat Emilia Bocan.