Stiri: Logistica

P3 Bucharest

P3 Bucharest a semnat contracte noi de închiriere

30.10.2018

P3 Logistic Parks a anunţat că a semnat noi contracte de închiriere pentru parcul P3 Bucharest. Acestea au fost încheiate cu companiile Agricover, Banafruit Distribution și Interbrands. Per total, contractele prevăd închirierea a pentru peste 11.000 metri pătraţi.

P3 Bucharest. Dezvoltarea afacerilor

„Într-o piață în continuă creștere, este minunat să vedem că partenerii noști au ales parcul P3 Bucharest pentru a-și dezvolta afacerile. Parcul P3 nu oferă doar spații de depozitare, ci o adevărată comunitate în care sperăm că vor înflori. Mereu încercăm să lucrăm în parteneriat cu clienții noștri și să le oferim tuturor oportunitatea de a-și dezvolta afacerea, fiind flexibili, orientați către nevoile lor, și asigurându-le spații de depozitare la cele mai înalte standarde internaționale de calitate”, spune Emilia Bocan, Senior Leasing and Development Manager la P3 în România.

P3 Bucharest. Agricover

Compania Agricover va fi noul chiriaș din depozitul 9 în parcul P3 Bucharest. Firma a închiriat 4.500 metri pătraţi și va depozita aici inputuri destinate producției agricole. Mai exact este vorba de semințe și pesticide.

„Agricover sprijină dezvoltarea agriculturii, facilitând accesul fermierilor la cele mai noi tehnologii în domeniu. Noul depozit va avea funcția de hub central, asigurând livrarea promptă a comenzilor venite din partea fermierilor parteneri, precum și aprovizionarea constantă a depozitelor regionale din întreaga țară”, a declarat Bogdan Dimcea, Director Comercial Agricover.

P3 Bucharest. Banafruit Distribution

Un alt client nou în P3 Bucharest este Banafruit Distribution. Aceasta este o companie care importă-exportă și distribuie peste 50 tipuri de fructe și legume proaspete peste tot în lume.

Per total, Banafruit Distribution a închiriat 3.000 de metri pătraţi.

„Datorită condițiilor de depozitare și colaborării cu P3, Banafruit va putea să-și gestioneze mai eficient logistica și distribuția, urmărind produsele de la sosirea lor de la furnizori până la livrarea lor către consumatorii noștri. Suntem foarte mulțumiți de acest parteneriat”, spune Florentin Voicu, Banafruit Distribution.

P3 Bucharest. Interbrands

Interbrands este unul dintre primii chiriași ai parcului P3 Bucharest. Primul contract a fost încheiat acum mai bine de 10 ani.

Compania a semnat o extindere a spațiului de depozitare cu încă 3.500 metri pătraţi.

Per total, Interbrands ocupă, la ora actuală, un total de 20.000 metri pătraţi în cadrul P3 Bucharest.

“Avem deja un parteneriat solid și pe termen lung cu P3, și ne bucurăm pentru această oportunitate de a-l extinde. Creșterea și potențialul afacerii Grupului Interbrands în România necesită mai mult spațiu, mai multă capacitate și o flexibilitate sporită pentru operațiunile pe care le desfășurăm, iar ceea ce ne oferă P3 răspunde perfect nevoilor noastre”, spune Rand Sherif, CEO Interbrands.

Citeşte şi ID Logistics sărbătoreşte un an de activitate pe piaţa din România