P3 câștigă premiul „Tranzacția anului în domeniul industrial ” în cadrul CIJ Awards

20.12.2016

Investitorul logistic P3 a câștigat prestigiosul premiu pentru „Tranzacția anului în domeniul industrial”, în cadrul celei de-a noua ediții a Galei Premiilor CIJ. Evenimentul a avut loc pe data de 8 decembrie, iar compania a primit această distincție ca urmare a încheierii contractului prin care Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, și-a extins cu 30.000 metri pătraţi spațiul închiriat în P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din ţara noastră.

Investitorul a avut două nominalizări pentru acest premiu: una pentru închirierea a 14.800 metri pătraţi către Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România, și a doua pentru tranzacția câștigătoare, cei 30.000 metri pătraţi închiriați de Carrefour.

“Suntem onorați să primim acest premiu! Este o realizare importantă și o recunoaștere a eforturilor noastre continue de a le oferi clienților noștri clădiri de înaltă calitate, construite după standarde de generație viitoare, menite să respecte criteriile stricte de mediu impuse la nivel european și să eficientizeze costurile operaționale. Nu există nicio satisfacție mai mare pentru noi decât să vedem cum soluțiile noastre integrate și excelentele servicii de client ajută la creșterea afacerilor chiriașilor noștri”, a declarat Blake Horsley, Country Head al P3 România.

 

 

Citiți și despre: