Stiri: Logistica

P3 continuă dezvoltarea parcului logistic din Bucureşti

21.12.2017

Dezvoltatorul de spaţii logistice P3 continuă să-și extindă parcul logistic din București. Astfel, compania a cumpărat peste 17 hectare de teren lângă parcul P3 Bucharest, cu intenția de a dezvolta parcul până la 500.000 metri pătraţi în următorii doi ani. Noul teren face parte din cel mai mare parc logistic din Capitală şi oferă P3 posibilitatea de a construi un depozit de până la 100.000 metri pătraţi.

Fiind parte a strategiei de dezvoltare, P3 a preluat acest teren în apropierea parcului P3 Bucharest pentru a se adapta la cererea crescută din partea clienților, atât existenți, cât şi noi, și pentru a satisface nevoile logistice ale acestora.

“P3 îşi doreşte să dezvolte afacerea din România, iar această achiziție este un alt pas către realizarea strategiei noastre și consolidarea poziției noastre pe piață. P3 Bucharest Park este cel mai mare parc logistic din România, având peste 2.500 de persoane care lucrează în cei 370.000 de metri pătrați de spații de depozitare și de birouri. Plănuim să continuăm dezvoltarea parcului într-o manieră durabilă și să menținem poziția acestuia de lider, prin atenţie atât asupra creșterii, cât și a calității”, spune Sînziana Pardhan, Country Head P3 Romania.

În 2017, P3 a devenit unul dintre primii dezvoltatori de proprietăți logistice din lume care este participant activ al Compact Global al Națiunilor Unite, cea mai importantă inițiativă de responsabilitate socială din lume.

Dezvoltatorul imobiliar deţine, la ora actuală, un total de 370.000 m² în 14 depozite în parcul P3 Bucharest și alți 100.000 m² care permit dezvoltarea de noi spații. Situat la doar 13 km de centrul orașului, P3 Bucharest Park se află pe șoseaua de centură a orașului, care oferă acces ușor la toate cele 6 sectoare din București, la Aeroportul Internațional Henri Coandă (22 km) și la autostrada A2. P3 încearcă, de asemenea, să se extindă atât în București, cât și în partea centrală și de vest a țării.