P3 inaugurează un nou parc logistic în Cehia

10.12.2015

După ce a demarat construcția primelor spații logistice în parcul P3 Bucharest, investitorul specializat, dezvoltatorul și managerul de proprietăți europene de logistică P3 a anunţat începerea lucrărilor la primul depozit în P3 Prague D11, un nou parc logistic situat în apropiere de Praga.

Spațiul logistic, cu o suprafață totală de 20.000 metri pătraţi, va fi construit ca urmare a contractului semnat cu Exiteria, unul dintre retailerii online de top în industria mobilei în Cehia. Compania va ocupa 10.787 metri pătraţi din noul spațiu, restul de 9,213 metri pătraţi urmând să fie dezvoltat speculativ.

De curând, P3 a primit recunoaștere din partea industriei pentru proiectele sale din Europa. Compania a câștigat premiul cel mare la categoria Depozite și Parcuri Industriale, la cea de-a 17-a ediție a galei Best of Realty, din Cehia. P3 a fost premiat pentru centrul de distribuție de 40,000 metri pătraţi construit în sistem Build-To-Suit în P3 Prague D8 Park pentru VF Corporation, care deține branduri premium de retail precum VANS, The North Face, Wrangler și Timberland.

În România, P3 a început de curând prima construcție de tip Build-to-Suit de la achiziția P3 Bucharest, în urma unui parteneriat mai amplu, care prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafață totală de 81.000 metri pătraţi, pentru Carrefour, cel mai mare retailer din Europa.

 

 

Citiți și despre: