P3 îşi consolidează echipa de marketing. Ce planuri de dezvoltare are compania?

23.06.2016

Dezvoltatorul logistic P3 îşi consolidează echipa de marketing pentru a sprijini viitoarele planuri de extindere, care vor include o creștere importantă în Europa de Vest. Astfel, numirea unui nou membru în echipa de marketing, Kordula Kiefer-Kempf, urmează recentelor angajări a Juliei Svárovská şi cea a lui Adam Foks, alături de promovarea lui Hynek Bartík în poziţia de Group PR & Marketing Director.

Compania a mai anunţat că responsabilitățile specifice pentru marketingul P3 în Polonia, Slovacia și România sunt atribuite Juliei Svárovská, care a fost desemnată PR & Marketing Specialist.

Având o vastă experiență de marketing, vânzări și organizare de evenimente, Julie Svárovská a lucrat anterior la IBM Corporation şi KPMG din Republica Cehă.

Ea este absolventă a Universităţii de Economie din Praga şi deţine o diplomă de master de la Universitatea La Salle din Philadelphia, unde s-a specializat în comunicare şi PR.

Kordula Kiefer-Kempf s-a alăturat echipei de marketing P3 pe poziţia de Marketing Manager pentru Europa de Vest, unde P3 plănuieşte o expansiune semnificativă în următoarele 12 luni. Anterior, începând cu anul 2004 Kordula Kiefer-Kempf a lucrat la IDI Gazeley, unde în ultima perioadă a fost Marketing Manager pentru Europa şi China. Kordula Kiefer-Kempf va lucra la birourile P3 din Frankfurt. Este absolventă a facultății de limbi străine a Universităţii din Saarbrucken şi are 25 de ani de experienţă în domeniul real estate.

”Pe măsură ce creştem în Europa de Vest, avem nevoie în mod special de sprijinul departamentului de marketing pentru echipele noastre din Italia, Franţa, Germania, Spania şi Olanda. Fiind un specialist în marketing care înţelege aceste ţări, Kordula este omul potrivit pentru noi. Ea cunoaşte sectorul logistic de pe aceste pieţe şi are un istoric puternic în punerea în aplicare a unor campanii de marketing inovatoare. Ea va aduce o serie de competențe noi pentru implementarea strategiei noastre şi ne va ajuta s-o dezvoltăm în continuare. Recrutarea ei face parte din planul de mărire a echipei noastre de marketing, care a inclus şi alte două numiri importante, cea a Juliei Svárovská şi cea a lui Adam Foks”, a afirmat Kiefer-Kempf, Hynek Bartik.

De asemenea, Adam Foks a fost numit pe poziția de Marketing Co-ordinator și va lucra în mod special pentru Republica Cehă. Acesta s-a alăturat echipei P3, venind din agenţia de consultanţă în marketing Wunderman, unde a dobândit o experienţă vastă în managementul relaţiilor cu clienţii.

Echipa de marketing a dezvoltatorului este condusă de Hynek Bartík, recent promovat în poziţia de Group PR & Marketing Director. El s-a alăturat P3 în 2014, după 8 ani în vânzări, business development şi marketing B2B pentru Philips, unul dintre cei mai mari producători de electronice la nivel global. Hynek Bartík a absolvit Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Tehnice din Republica Cehă, unde s-a specializat în economia şi managementul energiei.

„P3 aproape și-a dublat businessul de când Hynek Bartik s-a alăturat echipei, având acum un portofoliu care depăşeşte 300 de clienți. El este responsabil cu dezvoltarea echipei de marketing care să sprijine P3, companie situată deja în top 5 jucători de pe piaţa europeană de logistică, să îşi continue creşterea şi dezvoltarea poziținării sale unice”, au mai anunţat reprezentanţii companiei.

 

 

Citiți și despre:

  • P3 are un nou Senior Leasing & Development Manager pentru țara noastrăP3 are un nou Senior Leasing & Development Manager pentru țara noastră Dezvoltatorul de spații de logistică P3 a numit-o pe Emilia Bocan în funcția de Senior Leasing & Development Manager pentru țara noastră. Aceasta se va ocupa de toate aspectele care țin de închirierea și […]
  • Creștere record în anul 2017 pentru P3Creștere record în anul 2017 pentru P3 Compania P3 a avut o creștere record în anul 2017. Portofoliul dezvoltatorului de spaţii industriale şi logistice s-a extins la peste 4 milioane de m² de proprietăţi premium pe nouă piețe europene. Rata de […]
  • P3 inaugurează un nou parc logistic în CehiaP3 inaugurează un nou parc logistic în Cehia După ce a demarat construcția primelor spații logistice în parcul P3 Bucharest, investitorul specializat, dezvoltatorul și managerul de proprietăți europene de logistică P3 a anunţat începerea lucrărilor la […]
  • P3 deţine 1,8 milioane mp de spaţii logistice pentru noi proiecte, în EuropaP3 deţine 1,8 milioane mp de spaţii logistice pentru noi proiecte, în Europa P3 deţine 1,8 milioane de metri pătrați pregătiți pentru noi proiecte de expansiune în întreaga Europă, a anunţat compania. În plus, furnizori de piese auto, producători de mobilier, retaileri de instrumente […]
  • Performanțe record pentru P3, în 2016Performanțe record pentru P3, în 2016 Investitorul P3 a înregistrat performanțe record anul trecut în ce privește toți parametrii cheie ai companiei, inclusiv noile construcții, leasingul și rata de neocupare și dezvoltare. Cifrele, care reflectă […]