P3 Logistic Parks

P3 Logistic Parks are un nou CEO

08.10.2019

P3 Logistic Parks are un nou CEO. Această funcție a fost preluată de către Tim Beaudin (foto). Din martie 2018 până la ora actuală, acesta a ocupat funcția de Chairman of the Board al P3. Începând cu data de 1 octombrie, funcția lui anterioară a fost preluată de Goh Kok Huat, fostul Chief Operating Officer al GIC.

P3 Logistic Parks. Planuri de viitor

Tim Beaudin preia conducerea P3 cu dorința de a consolida succesul companiei. Totodată, el va susține echipa de conducere în dezvoltarea și implementarea planurilor de expansiune.

P3 Logistic Parks. Ce spune noul CEO?

Tim Beaudin, P3 CEO, declară: „Sunt încântat să mă implic în noul meu rol la P3. Timp de 18 luni mi-am concentrat atenția pe întelegerea businessului și sunt conștient de punctele noastre forte, mai ales în contextul actual al pieței, atât de favorabil segmentului de spații logistice. În opinia mea comerțul electronic va rămâne în continuare un catalizator important în sectorul nostru de activitate și vom continua să prospectăm piața și să identificăm noi oportunități de dezvoltare, concentrându-ne pe fructificarea proprietăților din portofoliul nostru european. Rolul meu este destul de simplu: voi sprijini echipa de conducere a P3 în planurile și demersurile care țin de expansiunea companiei și mă voi asigura că P3 va fi bine poziționată pe piața de profil, o poziție care să genereze creșteri în ceea ce privește capitalul de imagine și activitatea comercială a companiei”.

P3 Logistic Parks. Anunțul făcut de GIC

Lee Kok Sun, Director Investiții GIC, a afirmat că este încrezător că P3 va beneficia de experiența noului CEO.

”În plus, el va fi susținut de o echipă de conducere puternică care beneficiază de vaste cunoștințe despre piață și care gestionează, totodată, o serie de contacte relevante, având acces și la multiple canale de relaționare și comunicare. Odată cu numirea lui Goh Kok Huat în funcția de Board Chairman al P3, credem că Tim și echipa de conducere a companiei vor beneficia de sfaturile, ideile și viziunea sa strategică. Aceste schimbări pavează drumul către evoluție și către o nouă etapă de creștere în zona de business pentru P3, în Europa”, a completat acesta.

Alte promovări în cadrul companiei

De asemenea, P3 anunță promovarea internă a lui Jean-Luc Saporito și a lui David Marquina în rolul de co-Chief Development Officer(CDO).

Cei doi vor fi responsabili de dezvoltarea operațiunilor P3 în toată Europa. Ei îl vor sprijini pe Beaudin. Atât Saporito, cât și Marquina își vor păstra și atribuțiile pe care le exercită în prezent în Italia, respectiv Spania.

P3 Logistic Parks. Ce spune Davic Marquina

David Marquina, co-CDO P3, adaugă: „Sunt onorat să mă alătur echipei executive a P3 într-un moment în care industria logistică se regăsește într-o etapă de creștere rapidă. În cadrul noii poziții voi supraveghea și susține îndeaproape toate demersurile și activitățile de dezvoltare ale grupului și achiziția de noi terenuri în Spania, Portugalia, Germania, Polonia și Olanda, ocupându-mă, de asemenea, de identificarea de noi oportunități de business. Voi rămâne în strânsă legătură cu toți clienții companiei din regiunea europeană”.

P3 Logistic Parks. Declarația făcut de Jean-Luc Saporito

Jean-Luc Saporito, co-CDO P3, conchide: „Am fost implicat în strategia de dezvoltare a P3 încă din 2014 și sunt conștient atât de punctele forte cât și de potențialul companiei. Noua mea misiune, ca parte a echipei de management a P3, este de a contribui la dezvoltarea, achiziționarea de terenuri și identificarea de noi oportunități de afaceri, împreună cu directorii din Italia, Franța, Republica Cehă, Slovacia și România”.

P3 Logistic Parks. Strategia și planurile de dezvoltare

Schimbările la nivel de conducere nu vor afecta în niciun fel strategia și planurile de dezvoltare a P3. Strategia a fost implementată cu succes pe parcursul ultimilor anilor.

Compania își păstrează, în continuare, obiectivul de a dezvolta și gestiona, pe termen lung, proprietăți logistice în Europa.

De la momentul achiziției sale de către GIC, în decembrie 2016, P3 și-a extins portofoliul la 4.3 milioane mp. de spații logistice. De asemenea, compania deține terenuri pentru dezvoltarea a peste 1,1 milioane mp.

La nivel de organizație, P3 are o echipă consolidată compusă din peste 150 de experți în domeniul imobiliar. Aceștia provin din 11 țări europene.

Citește și GPeC SUMMIT 2019. Agenda evenimentului

 

 

Citiți și despre: