Stocul de spatii industriale

P3 marchează 300.000 de metri pătraţi de spații logistice construite în România

19.07.2016

P3 Logistic Parks sărbătoreşte construcția a 300.000 de metri pătraţi de spaţii logistice în parcul său P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din ţara noastră. Din momentul în care a cumpărat parcul, la începutul anului 2015, investitorul a construit 85.000 de metri pătraţi de spații pentru clienți existenți și noi.

Pentru a marca acest moment, compania a dezvelit o placă simbolică în interiorul parcului, in cadrul unei ceremonii speciale. Un punct de referință care întărește performanța P3 și planurile sale de creștere și expansiune.

Planurile dezvoltatorului includ o creștere continuă în România, dar și în Europa de Vest. În plus, datorită recentei achiziții de teren în apropierea parcului P3 Bucharest, compania are acum posibilitatea de a construi până la 90.000 de metri pătraţi de spații suplimentare, în unități începând de la 4.000 de metri pătraţi până la 40.000 de metri pătraţi.

„Suntem mândri de faptul că am ajuns la 300.000 m2, ceea ce reprezintă în esență dovada cererii puternice pentru locația noastră de la km 13, dar și a calității serviciilor pe care clienții le primesc de la P3, mulți dintre chiriașii existenți dorindu-și să se extindă în parcul nostru. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm dezvoltarea pe terenurile existente și să consolidăm poziția de parc logistic de referință al P3 Bucharest în România”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 România.

Parcul logistic P3 Bucharest este poziționat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, în partea de vest a orașului București. Acesta are acces direct și rapid la autostrada A1 și se află în imediata apropiere a șoselei de centură a orașului, ceea ce permite accesul facil către cele șase sectoare ale Bucureștiului, către Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 22 km distanță, și către autostrada A2.

 

 

Citiți și despre: