Stiri: Companii

Pachete turistice Therme Bucuresti si Christian Tour

Pachete turistice unice, lansate de Therme București și Christian Tour

18.11.2019

Therme București și Christian Tour au lansat o serie de pachete turistice speciale pentru românii care-și doresc o vacanță exotică în România. Ofertele de city break exotic, în singura destinație de acest fel din țara noastră, includ cazare în hoteluri de top din București și acces în complexul Therme.

Pachetele pot fi cumpărate începând din 14 noiembrie, de pe christiantour.ro, din rețeaua tour-operatorului și din agențiile partenere și de la Târgul de Turism al României (Romexpo).

Pachete turistice Therme București și Christian Tour. O vacanță exotică în România

”Românii care își doresc o vacanță exotică, în orice anotimp, se pot bucura de singură destinație de acest fel din țară: complexul Therme. Christian Tour, cel mai mare tour-operator autohton, și Therme, cel mai mare centru termal de wellness, relaxare și entertainment din Europa, lansează pachete speciale pentru turiștii din afara Bucureștiului, care își doresc un city break de relaxare cu servicii unice”, au anunțat reprezentanții celor două companii.

Pachetele sunt dedicate tuturor celor care își doresc să se deconecteze de la ritmul cotidian și să se relaxeze într-un loc unic.

Pachete turistice Therme București și Christian Tour. Ce include oferta?

Cei interesați au posibilitatea de a-și customiza pachetele. Așadar, există mai multe opțiuni de plată disponibile, inclusiv cu tichete de vacanță. Ofertele cuprind cazare la hoteluri de top din București și acces la Therme, unde pot alege atât distracția în familie, cât și relaxarea și răsfățul în piscine, saune tematice și peste 40 de activităţi zilnice de wellness:

 • show-uri Aufguss
 • peeling
 • aqua gym
 • aqua fun
 • yoga
 • pilates

Ce spun reprezentanții Therme București?

„Therme Bucuresti se bucură de o serie de superlative care îl fac unic în Europa, motiv pentru care a devenit o destinație în sine pentru vizitatori din zona Balcanilor, Marea Britanie, Germania, Italia, Austria sau Israel. Popularitatea lui internațională a crescut exponențial, însă același lucru se întâmplă și în interiorul țării. Numărul din ce în ce mai mare de români care vin din alte zone ne-a convins că e timpul să ne extindem oferta pentru cei care locuiesc în afara Bucureștiului și care își doresc o experiență de relaxare și wellness cum numai aici pot găsi”, declară Andrada Șeitan, Chief Communications Officer al Therme București.

Pachete turistice Therme București și Christian Tour. Hoteluri

Hotelurile incluse în acest moment în ofertă sunt:

 • Complex Herăstrău
 • Arc de Triomphe
 • Lido by Phoenicia
 • Ibis Gara de Nord
 • Ibis Erbas
 • Domenii Plaza

Pe parcurs li se vor adăuga și alte unități de cazare.

Pachete turistice Therme București și Christian Tour. Transport

Turiștii pot beneficia de transport de la hotel la Therme și retur cu shuttle bus sau mașini electrice cu șofer Memento Green.

„Avem clienți fideli din alte județe care ne vizitează de mai multe ori într-o lună. Avem familii din Miercurea Ciuc, Vatra Dornei, Maramureș, Satu Mare care vin periodic la Therme, cunosc deja personalul, ritualurile, activitățile, iar întâlnirea cu ei e o adevărată bucurie. Ne dorim să replicăm experiența asta pentru cât mai mulți români care aleg să-și petreacă vacanțele în singura destinație exotică din țară”, adaugă Andrada Șeitan.

De la lansarea în 2016 și până la ora actuală, complexul Therme a beneficiat de investiții de peste 100 de milioane de euro. Acesta  a fost vizitat de peste 3,5 milioane de clienți. Dintre aceștia, 30% sunt străini.

Citește și CEO Conference 2019 are loc pe 27 noiembrie. Subiectele dezbătute