Stiri: Companii

Pack Show 2024

Pack Show 2024, singura expoziţie de packaging din România, are loc la Romexpo

13.05.2024

Pack Show 2024. Marţi, 14 mai, se deschide PACK SHOW 2024 singura expoziţie de packaging din România. Astfel, în perioada 14-17 mai, la Romexpo, pavilionul B1 devine destinația esențială pentru afaceri de succes în industria de ambalaje. Ediţia din acest an se anunţă a fi locul unde inovația, soluțiile de vârf și tendințele se împletesc pentru a crea conexiuni puternice.

”Singurul eveniment dedicat ambalajelor și soluțiilor de ambalare din România, PACK SHOW te invită să explorezi o gamă vastă de inovații, conectându-te cu peste 82 de expozanți și peste 40 de industrii verticale, toți aduși sub același acoperiș pentru a oferi mai multă inovație decât oricând”, anunță organizatorii.

Gradul de internaţionalizare

45% dintre expozanți sunt străini. Un număr record de companii internaționale vor prezenta în premieră pentru România inovații pentru întregul flux necesar în industria de packaging, dar și ambalaje sustenabile și etichete inteligente.

Turcia este puternic reprezentată la PACK SHOW 2024 cu o gamă variantă de ambalaje pentru industria de: pharma, cosmetică, mâncare şi băuturi; dar şi materii prime sau linii automatizate de ambalare şi ambalare igienică.

Bulgaria ţine pasul, la ediţia din acest an 7 producători bulgari vor prezenta tehnologii, materii prime şi ambalaje pentru tot lanţul de industriei packaging.

Booming în sectorul de logistică. Expozanţi locali şi internaţionali vin la PACK SHOW cu tehnologii inovative, roboţi industriali, sisteme inteligente de gestionare a stocurilor, echipamente pentru ambalare, manipulare şi transportare automatizată.

Expozanți

Expozanții PACK SHOW 2024, oferă o gamă completă de echipamente și soluții pentru producția de ambalaje, ambalare, logistică și depozitare, marcare și etichetare, dozare și umplere, materii prime de înaltă calitate, ambalaje sustenabile și tehnologii avansate de smart labeling.

Descoperă-i pe toți aici: https://packshow.ro/lista-expozanti/

Highlights

  • 6000 mp suprafaţă expoziţională
  • 82 de expozanţi din ţară şi străinătate
  • 45% expozanţi internationali (12 tări participante)
  • 40 de industrii verticale

Ce găseşti PACK SHOW 2024

  • Echipamente pentru producția de ambalaje din Italia, Germania, Ungaria şi România
  • Maşini pentru dozare, umplere şi ambalare din Turcia, Bulgaria și Iran
  • Echipamente pentru logistică şi etichetare din România, Turcia și Bulgaria
  • Materii prime din Turcia, România și Polonia
  • Producători de ambalaje din Turcia, Polonia, Bulgaria, Moldova, India şi România
  • Producători de etichete din India și Germania

Intrarea la expoziţie este gratuită, pe baza codului de acces descărcat de pe site-ul: https://packshow.ro/

Program de vizitare

14-16 mai 2024: 9:00-17:00
17 mai 2024: 9:00-16:00

Citește și METAL SHOW & TIB 2024, cel mai mare târg tehnic din România din ultimii 15 ani, se deschide la Romexpo