Stiri: Retail

Palatul Vechiturilor a lansat primul Charity Shop Online din ţara noastră

16.03.2017

Palatul Vechiturilor, www.palatulvechiturilor.ro concept-store etic inaugurat în anul 2013, a lansat astăzi primul charity shop online din ţara noastră. Magazinul online va genera venituri anuale de 10.000 de euro, fonduri care vor fi destinate susţinerii activităţii de prevenire a pierderilor de potenţial în rândul copiilor şi tinerilor.

Iniţial, oferta magazinului magazin.palatulvechiturilor.ro va cuprinde articole donate – cărţi, muzică, obiecte pentru casă şi colecţionari, oferindu-le cumpărătorilor posibilitatea de a achiziţiona produse second-hand unicat. Produsele vor fi vândute la preţuri fixe, ca şi cele din magazinul Palatul Vechiturilor.

„Palatul Vechiturilor a fost unul dintre pionierii comerţului etic şi al consumului responsabil, practicând o reciclare creativă şi oferind astfel o nouă viaţă obiectelor vechi înstrăinate de populaţie. În aceste vremuri în care pentru noi toţi devine important cum cumpărăm, magazinul online Palatul Vechiturilor le oferă oamenilor posibilitatea reală de a cumpăra echitabil. Acesta este un website unde clienţii vor şti că achiziţiile lor sprijină în mod direct copiii şi tinerii din România”, a afirmat Dan Georgescu, director.

Oferta magazinului, disponibilă pe site, va fi actualizată zilnic, procesul fiind susţinut de o echipă de voluntari, care asigură şi mentenanţa site-ului.

Potrivit planurilor de dezvoltare, oferta va fi îmbogăţită continuu, astfel că peste 5.000 de obiecte donate vor fi vândute prin magazinul online începând din toamna anului curent.

„Făcând acest pas, Palatul Vechiturilor speră să se alinieze la trendul pieţei de e-commerce din România care a crescut cu aproape 30% în 2016 comparativ cu 2015, şi astfel să colecteze mai  multe fonduri pentru cauza căreia s-a dedicat. Nu în ultimul rând, această platformă ne va permite să facem trecerea de la un public local la unul mult mai larg, produsele noastre putând fi livrate pe tot teritoriul României”, a mai spus Dan Georgescu.