Panasonic, premiat de Asociația Europeană de Imagine și Sunet

16.08.2017

Panasonic a anunţat că Playerele Panasonic Blu-Ray DiscTM seriile DMP-UB300/UB400 au primit un prestigios premiu acordat de către Asociația Europeană de Imagine și Sunet (EISA). Mai exact este vorba de distincţia „Cele mai bine vândute Playere Blu-Ray Ultra HD EISA 2017-2018”.

Înfiinţată în 1982, EISA este o asociaţie multimedia care testează produsele electronice de larg consum. Având în asociație un număr de 55 de reviste audio, mobile, video și foto din 20 de ţări europene, inclusiv Statele Unite şi Australia, premiile EISA sunt recunoscute drept unele dintre cele mai importante recomandări ale consumatorilor pe care le fac produselor şi un indicator de bază pentru deciziile de cumpărare ale consumatorilor.

Odată cu decernarea premiului de “Cele mai bine vândute Blu-Ray Playere Ultra HD 2017-2018”, juriul EISA a apreciat capacităţile Playerelor Panasonic Blu-Ray DiscTM seriile DMP-UB300/UB400 de a oferi imagini de calitate, pe placul tuturor.

De asemenea, juriul a remarcat că, datorită capacității ridicate de procesare a imaginilor, utilizatorii pot „alinia performanţele acestora la capacităţile excepționale ale televizoarelor 4K”.

 

 

Citiți și despre: