Stiri: Companii

Paralela 45 a deschis o nouă agenţie, la Tulcea

22.05.2014

Agenţia de turism Paralela 45 a deschis o nouă agenţie, la Tulcea, care va deservi turiştii din Delta Dunării, compania continuând astfel planurile de extindere. În acest an, agenţia de turism va mai inaugura încă alte două locaţii.

„Deschiderea noii agenţii de turism din Tulcea face parte din strategia noastră de dezvoltare pentru anul 2014, iar decizia s-a bazat în mare parte pe solicitările pe care le-am primit din partea turiştilor din zonă, unde nu există o acoperire completă din punct de vedere al vacantelor. Turiştii vor avea la dispoziţie întreagă oferta Paralelă 45 şi cel mai important – le vom pune la dispoziţie transferuri până şi de la aeroport”, a declarat Alin Burcea, preşedinte Paralela 45.

Anul trecut, Paralela 45 a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 35 de milioane de euro, în creştere cu 12% faţă de anul 2012. În zona de sud-est a ţării, Paralela 45 este prezentă cu agenţii în Galaţi, Brăila şi Tecuci.

Paralela 45 va acoperi cu agenţia din Tulcea toate destinaţiile din lume şi oferă o gamă extinsă de servicii: cazări interne şi internaţionale, bilete de avion şi chartere, transferuri, asigurări de călătorie, închirieri de maşini, până la circuite pe toate continentele, destinaţii exotice, citybreak-uri şi croaziere.