Stiri: Companii

Paralela 45 estimează că vânzările din 2014 vor depăşi 40 milioane euro

16.06.2014

Paralela 45 a înregistrat în primele cinci luni din acest an o creştere cu 25% a vânzărilor, compania estimând depăşirea pragului de 40 milioane euro până la finalul anului.

„În ultimii ani am urmărit să oferim eficienta în servicii şi în alegerea destinaţiilor, strategie ce ne-a asigurat confortul unei creşteri constante. Pentru 2014 am ales să adăugăm diversitate ofertei noastre, mizând pe experienţa anilor anteriori, dar şi pe capacitatea noastră de a deschide drumuri către noi destinaţii. În 2013 am vândut bine Grecia şi Turcia, motiv pentru care anul acesta am mărit numărul charterele de vară şi oferim plecări din marile oraşe ale României: din Bucureşti Antalya şi Rhodos, din Iaşi charter către Mykonos, Zakynthos şi Santorini şi din Cluj charter către Creta. De asemenea am depăşit 100 de circuite în portofoliu, iar anul acesta ne concentrăm pe Asia Centrală şi Africa „Neagră”, alături de o premieră: curse săptămânale către Aqaba, Iordania din Bucureşti, Iaşi şi Cluj”, a declarat Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

Paralela 45 este singura agenţie de turism care oferă o paletă de peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre ele în exclusivitate şi cu plecări din marile oraşe ce dispun de aeroport.

Circuitele în Israel au de anul acesta plecări din Iaşi şi Cluj, circuitul în Spania poate fi accesat din Craiova. Din Constantă se poate merge direct în Turcia şi Thailanda, iar din Cluj către Tunisia.

„Romanii au început să prindă gustul Africii şi al safari-ului. Dacă anul trecut am avut grupuri pentru Kenya, anul acesta estimăm că peste 500 de romani să plătească între 1700 şi 3000 euro pentru noile destinaţii Togo, Benin, Rwanda (la „gorilele albastre”), Africa de Sud şi Tanzania- Zanzibar. Pe aceeaşi direcţie, de a le oferi circuite verificate în premieră, am mers şi cu Asia Centrală, unde am inclus în desfăşurător Georgia, Azerbaidjan, Armenia, Uzbekistan şi Iran”, a adăugat Alin Burcea.