Paralela 45 investeşte 250.000 de euro în modernizarea hotelului Best Western Stil

25.03.2016

Paralela 45, proprietarul hotelului Best Western Stil, va investi în acest an 250.000 de euro pentru modernizarea unităţii. Poziționat în zona de nord a Bucureştiului, hotelul de 4 stele a fost cumpărat în anul 2007 de către președintele agenției de turism Paralela 45, Alin Burcea, pentru 3,5 milioane euro.

Inițial, s-au investit aproximativ120.000 de euro pentru renovarea hotelului. Acum, președintele Paralela 45 a anunțat că va investi încă 250.000 de euro, pentru a pune la dispoziția oaspeților utilități de ultimă generație pentru toate tipurile de activități. Investițiile și echipamentele vor fi făcute în funcție de ultimele tehnologii și standarde internaționale.

,,Anul acesta îmi doresc să fie constructiv și productiv pentru turismul românesc. Paralela 45 reușeste să aducă turiști de leisure și vara, atunci când activitatea hotelurilor scade destul de mult în Capitală. De aceea, țintesc să aduc cât mai mulți turiști de business în țară și vreau ca o parte dintre ei să se cazeze la mine și să se bucure de cele mai moderne condiții. De asemenea, este foarte favorabilă și amplasarea hotelului pentru oaspeții interesați de centre administrative, de obiective culturale și turistice”, a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

În Bucureşti, există doar două hoteluri din lanţul Best Western. Hotelul Best Western Stil a fost construit în anul 2004 şi este situat într-unul dintre cartierele rezidenţiale de lux Bucureşti, cu vile moderne, parcuri, restaurante şi terase, terenuri de sport şi centre de relaxare. Imobilul are 30 de camere şi răspunde oaspeţilor cu cele mai moderne facilităţi şi dotări, de la sisteme silenţioase de climatizare, la servicii IT şi comunicare, wireless şi parcare privată gratuită.