Stiri: Companii

Paralela 45, prezentă la Târgul de Turism. Ce reduceri oferă agenţia de turism?

09.11.2015

Agenţia de turism Paralela 45 oferă reduceri de până la 45% la vacanţele pentru anul viitor, în cadrul celui mai mare târg de turism din București care are loc în perioada 12-15 noiembrie. În această perioadă, agenția estimează o creștere cu 20% a vânzărilor, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Reducerile oferite în cadrul Târgului de Turism se vor aplica ofertelor deja consacrate ale agenției către Antalya, Grecia, Italia, Spania sau Portugalia, destinații preferate de majoritatea românilor.

Pentru românii care aleg să își asigure vacanța de vară din timp, Paralela 45 aduce câteva noutăți celor mai căutate chartere pentru vară 2016: prețul unui sejur de 7 zile pentru o persoană în una dintre destinațiile Croația, Algarve, Santorini, Costa Brava sau Chania, este cuprins între 299 euro și 421 euro, cu plecări din București, Iași sau Cluj.

De asemenea, cei care încă nu s-au decis asupra destinației pentru Revelion, în cadrul Târgului de Turism vor găsi sejururi pentu toate gusturile – de la sejururi cu autocarul în Istanbul, Viena, Kusadasi și Salonic, până la destinații exotice în Dubai, Thailanda, Africa de Sud, Singapore și Malaysia.

Totodată, pentru charterul care pleacă spre Mauritius pe 3 ianuarie 2016, o destinație apreciată de români, agenția oferă o reducere de 150 euro pentru adult și 100 euro pentru copil.

În plus, anul 2015 a reprezentat un an important pentru președintele Paralela 45, Alin Burcea, prin prisma faptului că atât agenția de turism Paralela 45, cât și ANAT,  Asociația Patronală a Agențiilor de Turism din România, înființată tot cu sprijinul lui Alin Burcea, au împlinit 25 de ani de la înființare.

”Paralela 45 și-a propus să ofere românilor reduceri de până la 45% pentru destinațiile lor preferate pentru a marca aniversarea celor 25 de ani de activitate. De la un an la altul, târgurile de turism au devenit tot mai vizitate de către majoritatea românilor care plănuiesc să plece în vacanță. Românii se așteaptă ca în cadrul Târgului de Turism să primească cele mai bune oferte și să beneficieze de reduceri semnificative. De aceea, anul acesta oferim reduceri de până la 45% la charterele pentru Antalya, Grecia, Italia, Spania, Portugalia”, declară Alin Burcea, președintele Paralela 45.