Paralela 45: Reduceri de până la 50% în cadrul Târgului de Turism

12.03.2015

Agenția de turism Paralela 45 estimează că numărul turiştilor români ce vor achiziţiona vacanțe în cadrul Târgului de Turism care începe astăzi va creşte cu 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Această creştere va consolida şi cifra de afaceri preconizată pentru acest an de 45 milioane de euro, vânzările din cadrul târgurilor reprezentând 8% din această.

Reducerile pe care le oferă agenţia de turism sunt de până la 50%, cumulând reducerile de Early Booking cu reducerile acordate pe toată perioada târgului, iar portofoliul acesteia cuprinde peste 100 de staţiuni pentru vara anului 2015, dar şi destinaţii inedite pentru vacanţă.

„Târgurile de turism sunt din ce în ce mai vizitate de către romani, motiv pentru care anul acesta am pregătit cea mai mare selecţie de destinaţii mai ales că sărbătorim şi 25 de ani de când facem diferenţă în turism. Românii care vin la târgurile de turism se aşteaptă să primească oferte ultra speciale, de aceea anul acesta oferim un discount de până la 50% la charterele pentru Grecia, Tunisia, Spania, Italia şi nu numai. Preconizam că cel mai bine se vor vinde charterele spre Turcia, Grecia, Spania, Italia şi, bineînţeles, Tunisia”, explica Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

Târgul de Turism se desfăşoară în perioada 12-15 martie, iar cele mai multe destinaţii pe care turiştii le vor putea accesa la standul Paralela 45 vizează Litoralul 2015 şi au reduceri substanțiale. Preţurile vacantelor încep de la 199 euro pentru chartere către Grecia şi ajung până la 567 euro pentru destinaţii precum Aqaba (Iordania) sau Coasta de Azur, incluzând transportul şi 7 nopţi de cazare. Cel mai mare discount, de până la 50% plus 7% reducere de târg, este oferit pentru o vacanţă în Rodos, care cuprinde transport cu avionul şi 7 nopţi de cazare cu demipensiune.

În topul celor mai căutate destinaţii din 2015 rămân charterele către Mykonos şi Santorini, turiştii romani fiind în continuare fani ai litoralului grecesc. Preţurile acestor vacante pornesc de la 265 euro şi includ transport cu avionul, taxe de aeroport, 7 nopţi cazare şi, în funcţie de destinaţie, micul dejun. Santorini, una dintre cele mai apreciate insule ale Greciei, impresionează prin nisipul sau negru şi munţii Mesa Vouno, în timp de Mykonos este recunoscută pentru nisipul auriu şi practicarea sporturilor de apă.

 

Citiți și despre: