Slide

Stiri: Companii

Paravion.ro, comerciantul online al anului în România

04.12.2014

Agenţia de turism Paravion.ro a fost numită, pentru al doilea an consecutiv, comerciantul online al anului în România, în cadrul Galei Premiilor eCommerce (GpeC), evenimentul de referință al online-ului românesc, ajuns în 2014 la cea de-a  noua ediție.

 „Gala Premiilor eCommerce este de 9 ani evenimentul de referință în comerțul online românesc. Drept urmare, în aprilie am ales să ne înscriem și în Competiția Magazinelor Online, știind că este una extrem de solicitantă, bazată pe mai bine de 90 de criterii de jurizare. Și iată că am reușit, pentru a doua oară, să convingem prin fapte că suntem agenția de travel și comerciantul online cel mai performant din România. Toate meritele merg către echipa extraordinară Paravion.ro, fără de care nu am putea face business la cel mai înalt nivel”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.ro

Anul acesta, numărul turiștilor care au ales să plece în destinațiile de vacanță oferite de Paravion.ro  a crescut cu 140% față de 2013, evoluția pozitivă datorându-se atât diversificării portofoliului cu noi oferte și destinații, precum și a investițiilor realizate pentru eficientizarea serviciilor online.

Cu ajutorul Zitec, unul din principalii producători locali de aplicații mobile și soluții software, secțiunea de vacanțe de pe platforma web a companiei a fost structurată mai eficient, cu pachete de vacanță  ușor de căutat și oferte speciale, last minute, mai bine evidențiate.

Paravion.ro a adăugat pe platformă și serviciul de asistență în paginile secțunii de vacanțe, prin intermediul canalului de chat pus la dispoziția utilizatorilor.

”Felicit echipa Paravion.ro pentru acest premiu și mă bucur că, prin efortul susținut și îmbunătățirile aduse  platformei online Paravion.ro, Zitec a contribuit la succesul companiei în această competiție. Specialiștii Zitec se vor concentra în continuare pe eficientizarea serviciilor online oferite de Paravion, astfel încât clienții din Romania si nu numai să beneficieze de cea mai bună platformă de turism online”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și Co-fondator Zitec.

Paravion.ro a fost numit Comerciantul Anului în e-Commerce și a primit premiul pentru cel mai bun magazin de online travel din partea juraților GPeC inclusiv la ediția din 2013 a evenimentului.