Parcul de afaceri Novo Park introduce WIFI gratuit și mobilier de relaxare în zonele exterioare

07.08.2018

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Genesis Property și este un punct de referință în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A, calitate superioară.

Amenajarea unei zone de relaxare în aer liber reprezintă un pas important în redefinirea experiențelor angajaților în parcul nostru de birouri. Punem din ce în ce mai mult accent pe adăugarea de facilități care să acopere nevoile comunității, a explicat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Parcul de afaceri introduce facilități noi pentru angajați – WIFI gratuit și mobilier de relaxare în zonele exterioare, investiție care se ridică la 50.000 EUR, constând în echipamente de rețelistică de ultimă generație și mobilier de exterior, amplasat în zona verde a parcului, întru-un spațiu de 200 mp, care poate fi utilizat pentru relaxare, pentru organizarea unui team event sau pentru masa de prânz sau cafea.

 

Citiți și despre: