Stiri: IT&C

Parteneriat ATEN International - NETGEAR®

Parteneriat strategic între ATEN International și NETGEAR®

16.02.2024

Parteneriat ATEN International – NETGEAR®. ATEN International a anunțat parteneriatul strategic cu NETGEAR®, furnizor lider de piață pentru produse de rețea premium, proiectate pentru a simplifica și îmbunătăți viața oamenilor. Parteneriatul a luat naștere pe piața din Taiwan, prin intermediul distribuitorului NETGEAR din Taiwan, NETBRIDGE Technology.

Infrastructura AV over IP

Împreună, companiile partenere își propun să fie lidere în domeniul infrastructurii AV over IP, având planuri de extindere rapidă de la piața taiwaneză la acoperirea globală. Această colaborare tehnică promite soluții stabile și performante pentru o gamă de aplicații, inclusiv semnalistică digitală și extensii audio-vizuale în sălile de control, menținându-se în pas cu tendințele tehnologice care evoluează rapid.

Atât ATEN, cât și NETGEAR, ca furnizori globali de soluții tehnologice AV de vârf, își vor integra expertiza și resursele pentru a livra soluții remarcabile AV over IP. Această colaborare va oferi integratorilor de sisteme o infrastructură AV mai eficientă, simplificând și reducând costurile proiectelor de cablare AV. Colaborarea are rolul de a îmbunătăți mentenanța și de a asigura performanță și stabilitate superioare pentru produse lor. Aceasta infrastructură va permite clienților să implementeze rapid și rentabil proiecte AV over IP.

Principalele avantaje

Performanța stabilă pentru produs și scalabilitate: Echipele tehnice ale ambelor companii vor coopera strâns pentru a se asigura că produsele integrate în soluții sunt foarte compatibile și stabile, performând în diverse domenii de activitate. Noile produse vor oferi, de asemenea, o scalabilitate ridicată pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților.

Servicii localizate: Atât ATEN, cât și NETGEAR au o rețea globală de service. Clienții vor beneficia de suport și servicii locale, asigurând execuția și întreținerea proiectelor lor, fără probleme.

Instrumente de management WEB GUI / APP prietenoase pentru utilizator și setări IP simple: Soluțiile integrate ale produselor furnizate de ambele părți vor oferi instrumente intuitive de management Web GUI și APP, permițând clienților să configureze și să administreze cu ușurință sistemele AV over IP fără proceduri greoaie. Infrastructura AV over IP joacă un rol crucial în clădirile moderne și este absolut sențială în aeroporturi, centre comerciale, stații și centre de control. Acestea necesită sisteme AV de înaltă calitate și extensii de semnal pentru a pune la dispoziție informații în timp real, divertisment și supraveghere. În plus, aplicațiile precum digital signage și extensia audio-video pentru sălile de control vor beneficia de colaborarea tehnică dintre ATEN și NETGEAR, oferind soluții mai inovatoare pentru aceste utilizări.

Parteneriat ATEN International – NETGEAR®. Produsele prezentate includ:

Extenderele ATEN HDMI AV over IP: transmit semnale AV fără pierderi de 1080p/4K peste comutatoare de rețea standard GB, fără limite de distanță, extinzând semnalul de la punct-la-punct la multi-punct-la-multi-punct. Acestea susțin diverse funcții, cum ar fi extinderea semnalului, divizarea, comutarea matriceală, video walls și daisy chaining, fiind ideale pentru digital signage și alte medii de afișare a imaginilor de înaltă calitate.

ATEN KVM over IP Matrix System: combinat cu extenderele de semnal KVM over IP și software-ul KE Matrix Manager (CCKM), aceste modele oferă flexibilitate în extinderea, controlul, monitorizarea și accesarea computerelor cu interfețe DisplayPort/HDMI/DVI peste o rețea independentă. Sistemul separă operatorul de server, permițând accesul și gestionarea securizată la distanță a serverului.

În plus, funcționalitatea intuitivă Boundless Switching oferită de echipamentele ATEN prin Boundless Switching permite comutarea ușoară între computere doar mișcând cursorul mouse-ului. Prin apăsarea unui singur buton, conținutul poate fi partajat instantaneu de la un singur dispozitiv de recepție video sau de la întregul video wall. Această soluție este ideală pentru centrele de control al traficului, centrele de comandă, sistemele de control militar și alte zone care necesită gestionarea și controlul semnalelor AV în timp real.

Software-ul de control al comutatorului

Seriile NETGEAR AV Network Switches M4300/M4250/M4350 sunt integrate cu software-ul de control al comutatorului NETGEAR Engage™. Acest software care nu necesită management simplifică în mod semnificativ setările rețelei pentru tehnicienii Pro AV. Selectați pur și simplu protocolul AV over IP și porturile relevante, iar comutatorul NETGEAR din rețea va fi configurat automat pentru a susține dispozitivele Pro AV de la diferiți producători. În acest fel, se asigură transmiterea AV mixtă fără sudură în același mediu de rețea, cu calitate a transmisiei constantă. Tehnicienii Pro AV pot completa cu ușurință configurațiile complexe ale rețelei anteriorare prin intermediul unei interfețe grafice, fără a fi nevoie să înțeleagă principiile diferitelor protocoale de rețea.

Ce spune conducerea ATEN?

Nicholas Lin, Vicepreședinte Senior ATEN, a declarat: „ATEN este extrem de entuziasmată de parteneriatul nostru tehnic cu NETGEAR. Această colaborare nu numai că oferă soluții superioare AV de distribuire a semnalului pentru clienții noștri, dar accelerează, de asemenea, aplicarea tehnologiilor bazate pe IP. Soluțiile noastre integrate oferă compatibilitate și stabilitate de neegalat, iar cu rețelele noastre globale de servicii comune, clienții pot beneficia de suport tehnic local, atât de la ATEN, cât și de la NETGEAR. Anticipăm că această alianță tehnică va aduce un entuziasm neașteptat pentru clienții noștri.”

Citește și Riscurile cibernetice în 2024, prioritizate de doar 27% din Europa Centrală și de Est