Stiri: Companii

Parteneriat intre OLX si Posta Romana

Parteneriat între Adidas și Siemens

27.04.2017

Adidas și Siemens au anunțat că intenționează să colaboreze în domeniul producției digitale a articolelor sportive. Ca parte a unui program comun de cercetare și dezvoltare, partenerii vor colabora în vederea creșterii gradului de digitalizare a unităților de producție Adidas SPEEDFACTORY, cu scopul amplificării capacităților pentru o producție rapidă, transparentă și individualizată.

Astfel, Adidas SPEEDFACTORY deschide o nouă eră pentru producția de articole sportive. Deschide porțile creării unor produse mult mai apropiate de consumatori și complet unice în ceea ce privește măsurile și nevoile de funcționalitate ale acestora.

“Tot ceea ce facem este orientat spre consumatorii noștri. Ei cer cel mai ridicat nivel de individualizare și calitate. Prin SPEEDFACTORY putem să regândim complet procesele convenționale și să ne ridicăm la aceste așteptări,” a explicat Gerd Manz, Vice Președinte Technology Innovation în cadrul companiei Adidas. “Digitalizând lanțul valoric, vom putea să implementăm noi inovații tehnologice mai rapid, să utilizăm resursele disponibile mai eficient și mai transparent și să răspundem cu flexibilitate sporită nevoilor individuale ale clienților noștri – să le oferim ce își doresc, când își doresc”, a adăugat Manz.

Producția de articole sportive individualizate cere flexibilitate și integrare rapidă a noilor tehnologii. Ca lider de piață global în soluții de simulări industriale, Siemens pune pe masă o expertiză vastă. Un “geamăn digital” al SPEEDFACTORY va permite ca întregul proces de producție să fie simulat, testat și optimizat în avans. Beneficiile așteptate prin unirea lumii virtuale cu cea reală sunt reducerea timpului de lansare pe piață al produselor, creșterea flexibilității și îmbunătățirea calității și eficienței procesului de producție.

“Unitățile SPEEDFACTORIES operate de Adidas sunt ilustrarea perfectă a viitorului producției,” a spus Klaus Helmrich, Membru în Consiliul de Administrație Siemens AG. “Tendința tot mai pregnantă de individualizare alăturată noilor tehnologii capabile să îndeplinească aceste așteptări va schimba pentru totdeauna multe dintre procesele de producție.”