Slide

Stiri: Social

Patria Bank credite pentru antreprenori

Parteneriat între Asociația Creștem România Împreună și Patria Bank

09.08.2017

Asociația Creștem România Împreună și Patria Bank au semnat un parteneriat strategic pentru comunitățile locale. Acest acord este bazat pe încredere și devotament față de producătorii locali, iar prin intermediul lui se vor acoperi nevoile acestora din trei perspective: economică, socială și financiară.

„Ambele organizații au o activitate în centrul căreia se află o categorie specială de public: oamenii întreprinzători care au transformat pasiunea sau necesitatea într-o mică afacere pe care încearcă să o dezvolte și să o perfecționeze. Asociația Creștem România Împreună desfășoară o activitate fundamentată pe dimensiunea socială și economică, în timp ce Patria Bank s-a axat pe cea financiară. Deși avem o activitate diferită, există o constantă în ambele cazuri și anume dorința de a veni în sprijinul gospodarilor sau micilor fermieri, prin consultanță și furnizarea frecventă de informații importante pentru ei, precum și dezvoltarea unor servicii simple și accesibile acestora”, a menționat Mihai Mihu, Președintele Asociației Creștem România Împreună.

Acțiunea organizațiilor este inspirată de oamenii care oglindesc cel mai bine spiritul românesc, oamenii simpli care desfășoară activități de antreprenoriat la o scară mai mică și care au nevoie de sprijin în dezvoltarea micilor afaceri.

Prin parteneriatul încheiat, comunitățile locale vor beneficia de sprijinul necesar dezvoltării în timp ce organizațiile implicate vor contribui la promovarea și creșterea economiei în mediul rural, respectiv îmbunătățirea situației pe care o împărtășesc comunitățile locale.

„Am găsit în asociația Creștem România Împreună un partener de încredere, împreună cu care să dezvoltăm misiunea de incluziune și de suport pentru comunitățile locale și pentru micii antreprenori și gospodari din zona rurală. Proiectele Mall Țărănesc, Adoptă un țăran, Agapa cu meșteșug ne-au inspirat și ne-au dat încredere că împreună putem face diferența, putem să ajutăm și putem uni cele două Românii: rurală și urbană”, a menţionat Ştefania Cristescu, Director Marketing şi Comunicare Patria Bank