Stiri: Logistica

Parteneriat între Blue Air și compania spaniolă Amadeus

25.09.2015

Blue Air a încheiat un acord cu compania spaniolă Amadeus privind distribuţia ofertelor operatorului aerian către agenţiile de turism, la nivel mondial, prin sistemul de rezervări Amadeus. Parteneriatul integrează o gama largă de zboruri pe rutele europene pentru utilizatorii Amadeus online şi offline. Acordul este parte a strategiei Blue Air de a creşte numărul de pasageri, de la 1,5 milioane în 2014, la 2,5 milioane în 2017″.

Toţi partenerii Amadeus au acces complet la conţinutul ofertelor Blue Air, până la ultimul loc disponibil în cursele aeriene ale companiei. Amadeus devine astel primul partener global de distribuţie pentru Blue Air.

„Acest lucru garantează accesul egal la resurse pentru toate canalele de vânzări, inclusiv pe site-ul transportatorului, precum şi transparenţa şi veridicitatea informaţiilor afişate de către sistem, atât la nivelul agenţiei de turism, cât şi al călătorului. Sistemul de e-ticketing este disponibil prin intermediul BSP, în România, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Franţa, Cipru, Grecia, Israel şi Belgia”, precizează Blue Air.